Onderwijs binnenland normaliseert in rap tempo

1

PARAMARIBO, 1 jun – Het onderwijs in het binnenland normaliseert in rap tempo. Dit zegt minister Edwin Wolf van Onderwijs & Volksontwikkeling, Minov. Er is zo goed als geen reden meer tot bezorgdheid over de haalbaarheid van de eindtoets voor het basisonderwijs. Nu al is beslist dat de toets niet uitgesteld zal worden naar een latere datum.

In ieder geval wordt uitgegaan van gunstige omstandigheden. Gehoopt wordt vooral dat de natuur meewerkt. “Want we zijn op schema, anderzijds moeten we dan gaan kijken hoe met een verergerde situatie om te gaan”, zegt Wolf tegenover de Ware Tijd. De watersnood heeft voor oponthoud van enkele weken gezorgd. Er is een slechts een kleine achterstand vastgesteld bij de leerlingen.

Er wordt nu op vertrouwd dat de leerkrachten de kinderen tijdig bijspijkeren via onder meer naschoolse begeleiding. De leerkrachten die tijdens de watersnood teruggehaald waren naar Paramribo, zijn intussen weer allen op post. Er wordt nu geïnventariseerd war er allemaal verloren is gegaan aan school- en lesmateriaal. Het streven is vooral om het schooljaar te redden, met of zonder voldoende materiaal.

Bekijk ook:

1 REACTIE

  1. Minister edwin wolf,

    Het onderwijs in het BINNENLAND normaliseert in rap tempo!!!!!!!!!!!

    Waarom normaliseert het niet in geheel suriname.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.