Benefietconcert voor kindertehuizen

0

De Nederlandse stichting ‘Blaka Rosoe’ organiseert op vrijdag 2 juni a.s. een benefietconcert voor kindertehuizen in Suriname. Het concert vindt plaats in de kleine zaal van het Concertgebouw te Amsterdam. Het Kamerorkest zal voornamelijk Mozart ten gehore brengen. De toegangsprijs bedraagt €100,- per persoon.

De Stichting Blaka Rosoe te Hilversum is opgericht met als doel om op kleinschalige wijze hulp te bieden aan kinderen die o.a. in Suriname verblijven in kindertehuizen. Zij biedt hulp, niet door het sturen of geven van geld, maar door zelf ter plaatse de kindertehuizen te voorzien van bedden, matrassen, koelkasten, vriezers, wasmachines, meubilair, voedselpakketten, educatief materiaal, schoolgeld,speelgoed, medicijnen etc.

Ook wordt zorggedragen voor goede sanitaire voorzieningen, keukens en (gedeeltelijke) renovaties van gebouwen ten behoeve van een meer menswaardige huisvesting. De Stichting geeft hiertoe zelf opdracht aan plaatselijke aannemers en betaling vindt door ons rechtstreeks plaats, zodra de werkzaamheden tot volle tevredenheid zijn uitgevoerd.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.