Home Onderwerpen Justitie en politie Jongetje omgekomen bij woningbrand Amsterdam

Jongetje omgekomen bij woningbrand Amsterdam

6

Bij een uitslaande brand in een woning in de Kijkduinstraat in Amsterdam-West is dinsdagmorgen de tweejarige jongetje Serdjano om het leven gekomen. De brandweer kon zijn driejarige zusje Sulaika redden. Zij is met brandwonden naar een ziekenhuis overgebracht meldt Het Algemeen Dagblad. Ook in een ziekenhuis opgenomen is de opa die op de kinderen paste. Hij raakte in shock en kampte met ademhalingsproblemen.

De oorzaak van de brand is volgens de krant onbekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Buurtbewoners speculeren dat de slechte elektriciteitsvoorziening een rol zou kunnen spelen. Enkele maanden geleden was er sprake van overspanning in het pand waar de Surinaamse familie woonde. De koelkast en de computer waren gesmolten en de boxen waren ontploft. De eigenaar van de woningen had de leidingen gerepareerd en de moeder had schadevergoeding gekregen.

6 REACTIES

 1. bert
  Heel erg triest allemaal. Heel veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden van het slachtoffer Serdjano.
 2. Jap-japi
  Heel erg voor dat onschuldig kindje . Finkse schade vergoeding eisen ,dan leren de huisbazen wat verantwoordelijker met de veiligheid van hun klanten om tegaan. Als het het kindje van de verantwoordelijke huisbaas was geweest , dan was de hemel naar beneden gevallen. Ik wens de nabestaande heel veel sterkte.
 3. Ramautar
  Nabestaanden heel veel sterkte toegewenst maar aub laat niet hierbij zitten gebruik alle rechtsmiddelen.
 4. Florence
  Heel veel sterkte toegewenst, in deze moeilijke periode en de tijd daarna. Florence
 5. Akuba
  heelveel strekte, in deze moeilijke dagen het is verschrikkelijk je kind op zo,n manier te verliezen. Nogmaals Krakti. Akuba.