zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongetje omgekomen bij woningbrand Amsterdam

Jongetje omgekomen bij woningbrand Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een uitslaande brand in een woning in de Kijkduinstraat in Amsterdam-West is dinsdagmorgen de tweejarige jongetje Serdjano om het leven gekomen. De brandweer kon zijn driejarige zusje Sulaika redden. Zij is met brandwonden naar een ziekenhuis overgebracht meldt Het Algemeen Dagblad. Ook in een ziekenhuis opgenomen is de opa die op de kinderen paste. Hij raakte in shock en kampte met ademhalingsproblemen.

De oorzaak van de brand is volgens de krant onbekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Buurtbewoners speculeren dat de slechte elektriciteitsvoorziening een rol zou kunnen spelen. Enkele maanden geleden was er sprake van overspanning in het pand waar de Surinaamse familie woonde. De koelkast en de computer waren gesmolten en de boxen waren ontploft. De eigenaar van de woningen had de leidingen gerepareerd en de moeder had schadevergoeding gekregen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
  1. Heel erg voor dat onschuldig kindje .

    Finkse schade vergoeding eisen ,dan leren de huisbazen wat verantwoordelijker met de veiligheid van hun klanten om tegaan.

    Als het het kindje van de verantwoordelijke huisbaas was geweest , dan was de hemel naar beneden gevallen.

    Ik wens de nabestaande heel veel sterkte.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES