vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidContactlensvloeistof ReNu uit de handel gehaald

Contactlensvloeistof ReNu uit de handel gehaald

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 31 mei – De contactlensvloeistof ReNu is per onmiddellijk uit de handel gehaald. Dit meldt het ministerie van Volksgezondheid. De maatregel volgt op bevindingen van het Amerikaanse Center for Disease Control, dat ReNu schimmelinfectie kan veroorzaken. Apotheken en drogisten moeten de verkoop onmiddellijk staken.

Er wordt niets aan het toeval overgelaten. “Er is één geval van schimmelinfectie aan het hoornvlies ten gevolge van het gebruik van ReNu with Moisterloc gerapporteerd”, meldt Volksgezondheid. Personen die nog een voorraad thuis hebben, wordt aangeraden contact op te nemen met de oogarts. Ook zou het gebruik onmiddellijk stopgezet moeten worden en vervanging overwogen moeten worden.

“Het is verder van groot belang dat zelf gewerkt wordt aan het vernminderen van het aantal bacteriën door altijd met schone handen te werk te gaan”, aldus Volksgezondheid. Gebruikers wordt vooral aangeraden zich goed te vergewissen van afwijkingen, zodat elke infectie in de kiem gesmoord kan worden. Producent Bausch & Lomb heeft de distributie van ReNu wreldwijd gestaakt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. Schade vergoeding opeisen van de producent.
  Er is flink geld gemaakt.En ik denk dat men het wel wist hiervan.Maar investeerders en belasting-inners laten dit soort rotsooi toe op de markt.Voor de belasting dienst betekent dit inkomsten.En als voldoende geld gemaakt is wordt het produkt uit de handel gehaald.Want dan is het plotseling niet meer goed.Ik vraag me wel af of dit soort produkten niet getest worden door de overheid voordat ze op de markt worden gebracht.
  Is diudelijk westers gedachte.

  Gewoon schade vergoeding opeisen.
  Alle importeurs die dit produkt hebben gekocht en daardoor schade lijden moeten schade vergoeding opeisen.

  groeten van Snekie


  Maak melding

 2. Mensen gebruik die troep niet uitgevonden door witte mensen uitgevonden gooi die rotzooi weg.
  Mensen gebruik ook geen whiteners, ontkroes je haar niet of straight je haar niet koop geen gel of een geen nephaar dit zijn allemaal chemische troep die wij op onze zwarte ras gebuiken. Vooral je haar aub niet blonderen en gebruik geen pruik pronk niet met andermansveren
  En als je whiteners heb gebruikt en hebt alleen hier en daar witte plekken ga naar de hoge raad.
  Gooi die troep weg.

  keskesfesie


  Maak melding

 3. Geweldig dat volksgezondheid deze dingen uit de handel haalt.
  Jammer dat het zo laat moest gebeuren aangezien Renu wereldwijd op 14 April reeds had door gegeven dat er problemen waren met het produkt.
  Liever te laat dan nooit, dus toch nog petje af voor volksgezondheid


  Maak melding

 4. Kom op zeg keskesfesie!

  Dan vindt je het gek dat zwarte mensen gediscrimineerd worden?!! Sjeezus, wat een voorbeeld ben je dan!
  Flauw ook dat je niet je eigen naam eronder zet…

  Daniel


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES