vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit NederlandBurgemeester Job Cohen naar Suriname

Burgemeester Job Cohen naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Burgemeester Job Cohen van Amsterdam gaat volgende maand naar Suriname om te kijken wat de stad nog meer kan betekenen als het gaat om waterbeheersing in de ondergelopen gebieden.

Amsterdam steunt momenteel al een groot drinkwaterproject in het binnenland. In het binnenland van Suriname staan vier drinkwaterzuiveringsinstallaties van Waternet. De installaties zijn het resultaat van een langdurig samenwerkingsproject van de Surinaamse Waterleidingmaatschappij (SWM) en Waternet.

De gemeente Amsterdam is één van de donoren van het project. Amsterdam en Suriname werken ook samen aan andere projecten, naar tevredenheid van partijen. Op grond hiervan zal tijdens het voorgenomen bezoek van burgemeester Cohen de overeenkomst worden verlengd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

26 REACTIES
 1. Wat zijn de beleidsmakers in Amsterdam allemaal van plan met relatie Suriname , Zijn ze misschien contacten en een basis aan het leggen om in de toekomst op gestructureerde wijze van de Surinamers af te komen , waar ze niets aan hebben .(vergeet niet dat alles een reden heeft)


  Maak melding
 2. Inderdaad Ed, achter elke reden schuilt een veel grotere reden !
  Misschien dat de Surinaamse journalisten Cohen gelijk ook aan de tand kunnen voelen voor wat betreft zijn aandeel in het huidige Nederlandse immigratie c.q. uitzet beleid.
  Heb begrepen dat het leeuwendeel van het beleid dat op dit moment door Rita Verdonk wordt uitgevoerd, afkomstig is uit de koker van Job Cohen c.q. PvdA.
  Dus Suri journalisten; beginnen jullie alvast met het opstellen van de vragenlijst voor deze A’damse burgervader.


  Maak melding
 3. PS.Zoekt niks achter mi mati,Ed.

  Slecht geweten van vroerger kan goed van past
  komen,ten voordele van suriname.

  Liever laat,dan nooit ,mi brada.

  3,5 miljard heeft niets opgeleverd,dus alle
  kleine beetjes,die nu komen van hulp is mooi
  meegenomen.

  Was getekend,pakromo.


  Maak melding
 4. fijn dat de burgemeester van amsterdam de heer Cohen laat zien dat hij een zeer warm hart heeft voor su en haar bewoners , door de achterdocht die wij hebben , sluiten wij reeds alle goede bedoelingen uit, iemand zei eens je moet kind niet met het badwater weg gooien, cohen doet wat velen zouden moeten doen die in suriname geboren zijn, maar vergeten zijn te doen.Cohen konhesi libi ding ,nonsense mang.


  Maak melding
 5. Mijn zegen heeft hij, de regering van suriname bakt er toch niks van, ongelooflijk, wij surinamers kunnen echt niet regeren, helaas.
  Wij zijn teveel met ons zelf bezig en we zijn niet bereid verder te kijken dan ons neus lang is.


  Maak melding
 6. Beste Ed,

  Waarom zijn jullie zo achterdochtig als Nederland jullie te hulp schiet. Altijd van die onzin uitkramen. Van welk land hebben jullie het meeste hulp gehad? Vergeet niet dat het moederland miljarden aan jullie heeft gegeven en wat hebben jullie gedaan geen fuck. En als er nood aan de man is, schiet Nederland jullie wederom te hulp en dan nog steeds zulke negatieve uitlatingen omtrent het moederland. Ik had ergens gelezen dat Ghana een nieuwe drinkwaterzuiveringsinstallaties zou aanleggen in het binnenland en dat Senegal hightech apparatuur zou leveren aan het academisch ziekenhuis in Paramaribo.
  Liberia heeft Suriname beloofd 4 nieuwe Lyn-helicopters te leveren en Rwanda heeft 15 piano’s te leveren met ivoren toetsi’s.

  Mugabe en Nkomo


  Maak melding
 7. Beste Mugabe
  Jouw reactie zou ook een reactie van Ed kunnen zijn. je hebt het over “jullie”.
  Heb je mijn reactie gelezen, denk het niet.
  Jouw reactie doet vermoeden dat je rechtstreeks uit de de hemel ben komen nederdalen, Jezus dus…..wat mij betreft zou ik wllen zeggen……neem nog een borreltje en zet het maar op mijn rekening.

  De groeten


  Maak melding
 8. Marron,

  Veel leefplezier in het binnenland.
  Weggevlucht slaven lusten wel de lusten maar niet de lasten. Neem een voorraadje eten, en sterk drank voor een jaar op mijn rekening.
  En als het op stuur me een email.
  Dat ben je toch gewend

  mugabe


  Maak melding
 9. Ed schreef
  “Meneer Marron Ed is geen mugabe , en “ed ing gramma blakka liki krongfaja”

  Blaka liki krongfaja…ik neem aan dat ik blaka liki krongfasa als een compliment moet opvatten. of stinkt jouw poep minder dan de mijne.
  ——————————————–
  Mugabe schreef
  “”Veel leefplezier in het binnenland.
  Weggevlucht slaven lusten wel de lusten maar niet de lasten. Neem een voorraadje eten, en sterk drank voor een jaar op mijn rekening.
  En als het op stuur me een email.
  Dat ben je toch gewend””

  Dank je wel Mugabe , je hebt inderdaad gelijk, als het zover is, laat ik je het zeker weten …………………………………………………Dombo………………….


  Maak melding
 10. Meneer Mugabe,

  Politiek ,is de wetenschap wie wat krijgt wanneer en waarom .

  Misschien wist u het niet maar die miljarden van u zijn tijdens de schijnwelvaar uit die periode weer in de zakken van Nederlandse bedrijven beland , dus niet alles wat u “leest” is altijd de waarheid. En de donkerewaarheid van 300 jaar uitbuiting van Suriname door vroegere Nederlandse gezaghebbers om Nederland te verrijken met miljarden van nu , zult u ook niet te lezen krijgen.

  Dus succes met lezen en leesse,

  M.v.g.


  Maak melding
 11. Jap-japi ,

  Mijn advies is om je waardevolle energie niet te verspillen op bekrompen-kuddevolk als mugabe , niet genoeg IQ om je te begrijpen .(waste of time)

  Laat hij maar gaan lezen. “kande a koni sote taki a kon dong”


  Maak melding
 12. Meneer Mugabe,

  Politiek is de wetenschap wie wat krijgt , wanneer en waarom.

  Die miljarden van je zijn tijdens de schijnwelvaar uit die periode weer in de zakken van Nederlandse ondernemer beland . Dus niet alles wat u lees hoef de waarheid te zijn . Wat wel een harde feit is , is dat onder vroegere Nederlandse gezaghebber bedrijven zoals De W.I.C. meer dan miljaarden van nu ,uit Suriname hebben gehaald .
  Dus voel je niet geweldig dat je in een welvarend land woond , want zonder Suriname woonde je misschien nog in een hol.

  En de achtergelaten verdeeldheid onder het Surinaams volk (oorzaak ontwikkelingsstagnatie), is te danken aan de verdeel en heerst politiek die door de Nederlandse kolonisators is gevoerd.


  Maak melding
 13. jap-japi,
  Wordt het niet tijd dat wij onze eigen richting gaan bepalen en ophouden anderen de schuld van ons eigen falen te geven? Het zijn onze eigen leiders die die miljarden verkloot hebben.

  ps. een vraag:waarom heb je voor deze nickname gekozen?


  Maak melding
 14. Anansi,

  Bericht no.7, was de prikkel die mijn drempel overging . Suriname was misschien al onafhankelijk maar de Nederlandse invloed was nog heel groot , en dan lijkt het door no.7 dat ‘wij’ alleen de schuldigen zijn en het niet kunnen.

  Sorry , als ik mij niet gepast hebt geuit.

  Nickname :ik stam af van de Jap-japi’s en door je vraag heb ik argwaan gekregen , weinige kunnen mij relateren aan die nickname anansi(c)

  m.v.g.


  Maak melding
 15. Pretima,

  waar ben je gebleven en ben je nog blij ?

  Je hebt zoeen leuke,lieve nickname.
  (betekend je nickname ‘pretilady’
  ?)
  Je geeft ook zulke korte /coole reacties

  gr.


  Maak melding
 16. beste mensen het is leuk om te weten wat jullie denken.politiek is een smerig spel
  je ben rijk voor de armen dus je moet landen aan de kloten helpen om rijk te zijn.surinaamse leiders zijn niet de enige land op de wereld waar gefraudeert word kijk naar nederland op de nieuws komen daglijks hoge pieten die hun slag hebben geslagen hoe veel lopen er nog rond waar van we niets weten ik zeg altijd waar honning is is er bijen.surinaame heeft genoeg om vooruit te komen ,genoeg zwart geld heb je daar ,maak niet uit van waar het komt ik vind als we daar op gaan letten dan vraag ik hoe zijn deze mensen aan hun rijkdom gekomen?we leven in een tijd perk waar de rijke de zegen schap heeft we moeten een keer nee kunnen zegen en onze gang gaannet als sommige landen het doen als de groep groot is kunnen ze niets meer doen.nederland probeert de relatie met suriname te herstellen want ze weten dat dingens staks fout kunnen gaan en dan hebben ze su nog .zit even en denk er over na ik kan ook voorbeelden noemen maar ja ik denk dat we alles weten maar niet er over willen praten en de blanken die moeten de geschiedenis krijgen wat hun voor ouders gedaan hebben in het verleden.dus ed wat je plant dat ga je oogsten.


  Maak melding
 17. Ed,

  Pretima betekent idool in het hindoestaans. Wanneer je echt gek bent op iemand, kun je die persoon zien als je idool.

  Waar ben ik gebleven?
  Zoek me dan…. in je gedachten/hart/ogen/ dromen, misschien vind je me dan wel.

  En what about mijn reactie.. hij is nu toch wel lang/hot i.p.v kort/cool.
  En waar ben jij dan, Ed?


  Maak melding
 18. Succes verzekerd als de infrastructuur, het onderwijs en de gezondheidszorg van een land op goed niveau is geregeld. Ditzijn de eerste vereisten om de rest van de welvaart (economische groei) van Suriname tot ver in de toekomst vooruit te brengen. Elke Surinamer moet gelijke kansen krijgen om hierin te kunnen participeren en het succes delen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES