zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieNederlanders opgepakt in Suriname

Nederlanders opgepakt in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vier Nederlanders en een Surinamer zijn dinsdag in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo gearresteerd op verdenking van cocaïnesmokkel. In een lading hout die door de mannen werd vervoerd, werd 120 kilogram van de harddrugs aangetroffen. Dat heeft de Surinaamse politie donderdagavond bekendgemaakt.

De politie was een onderzoek gestart nadat de vader van een van de verdachten was gearresteerd in Nederland. Het onderzoek leidde tot de arrestatie van de vijf mannen in Paramaribo.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. allemaal opruimen ..minister santokhi, daar ben je goed in.heel veel succes met je job.

  en ja vergeet die boeven niet als baas Brunsi,Pa-olo-Somo,Gilds,Bal-lesar van ow,Bosje,etc.er is een hoop om op te noemen…Vooral zanderij goed in de gaten houden.


  Maak melding

 2. goed werk.maar ze pakken toch de verkeerde mensen op zanderij.ik ga 2 of 3 keer per jaar naar suriname en word telkens onder vraagt en als laaste de vliegtuig in gelaten,wordt nauw een beetje zat er van


  Maak melding

 3. hallo,
  U denkt dat minister Santokhi goed werk levert, maar het zal mij niet verbazen of hij ook betrokken is bij cocaine-smokken en dat zijn naam wellicht in de komende jaren bekend zal worden net als dat ven mijnheer S. Gilds, die ook de bestrijding van drugssmokkel heel hoog in zijn vaandel had, net als mijnheer Punwasi de huidige procureur-generaal die ook in zijn auto-koffer kilo’s cocaine had ten tijde van de aanrijding waarbij toen zijn vrouw het leven liet……………


  Maak melding

 4. Hallo Bastiaan,

  Wij leven met je mee,en weten in wat voor soort cellen je wordt vastgehouden.
  Het is niet onder woorden te brengen, hoe een vader zijn eigen zoon betrekt in deze grote deal van Euro 350 miljoen.
  Ik denk dat dit al een lange tijd speelt om dit te ondernemen en andere mensen te betrekken.Het is een vreemde zaak met die container.
  Bas,houd je sterk en wij hopen dat de zaak spoedig in positieve zin vrijkomt en je mogen begroeten.

  Veel sterkte Bas,

  Groetjes,Sjan,Loek,Wouter,Nikita


  Maak melding

 5. Hoezoo vrijkomt ,,,,,,,,,,, mooi niet, hij is een schurk, de gevangenis is voorlopig zijn hotel. In sommige landen word je opgehangen, dus niet zielig gaan lopen doen,
  Eigen schuld dikke bult, of zo iets.


  Maak melding

 6. Beste Marron,

  Voordat je uitspraken doet over personen die jij niet kent en situaties waarvan je niet precies weet hoe ze in elkaar zitten zou ik je willen vragen even na te denken over wat je schrijft. Bastiaan is een goede vriend van mij en heeft niks maar dan ook niks te maken met wat er gebeurd is. Dat hij mede-slachtoffer wordt van de drugssmokkel is daarom op z’n zachts uitgedrukt verschrikkelijk. Dus Marron; denk na voordat je iets opschrijft, want misschien zit het wel anders in elkaar dan je denkt.

  Groet,
  Sjoerd


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES