Benefietfeest brengt 25.000 euro op voor Suriname

0

Het benefietfeest Duku voor Suriname heeft 25.000 euro opgebracht. Dat meldt het ANP vandaag. In club Outland in Rotterdam traden gisteravond verscheidene artiesten op voor het goede doel. Ruim zestig artiesten, waaronder dj Chuckie, Ziggy, The Opposites en the Partysquad, namen deel aan het feestje dat tot in de late uurtjes doorging. Vijf Suriprofs hadden gesigneerde voetbalshirts ter beschikking gesteld voor een veiling die avond.

De organisatoren omschreven vrijdag de opbrengst als ,,een teder maar goed gebaar” voor de door overstroming geteisterde gebieden in Suriname.De opbrengst van de avond gaat in zijn geheel naar giro 797 van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO).


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.