zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAgenten verdacht van drugshandel met arrestanten

Agenten verdacht van drugshandel met arrestanten

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 26 mei – Vijf politieagenten zijn aangehouden op verdenking van het leveren van drugs aan arrestanten. Dit meldt de voorlichtingsdienst van het Korps Politie Suriname, KPS. Onder de vijf bevindt zich een officier. De leveringen moeten plaatsgevonden hebben op de politiepost Latour. Minister Santokhi van Justitie & Politie is woedend.

Hij heeft afstemming gepleegd met procureur-generaal Subhaas Punwasi. Het is “zeer ernstig dat mensen in het korps zich schuldig maken aan deze strafbare feiten”, zegt Santokhi tegenover Dagblad Suriname. Hij vindt het niet door de beugel kunnen dat enerzijds de drugscriminaliteit te vuur en te zwaard wordt bestreden en anderzijds politieagenten drugsgerelateerde handelingen plegen.

Wie zich schuldig maakt aan dit gedrag, mag van Santokhi gelijk de laan uit. De vijf hoeven niet te rekenen op een speciale behandeling. “Hangende het onderzoek naar hun vermeende betrokkenheid, zijn ze in verzekering gesteld”, meldt de voorlichtingsdienst. Overigens worden krantenberichten als zou de Anti-Narcoticabrigade op non-actief gesteld zijn, afgedaan als “uit de duim gezogen.”

opening
Fernandes Express
BODO Party

23 REACTIES
 1. dat dit zich voordoet is geen nieuws, santokhi die was ervan op de hoogte tijdens zijn eerste bewind periode,en nu probeer hij schoon schip te houden,tijdens het bewind van gills kwamen zijn mannetjes die in coke dealen niet aan bod, dus nu vieren ze feest.
  we horen niets van de kwestie van Punwasi met zijn coke vervoer waarbij zijn vrouw omkwam


  Maak melding
 2. OOK DAT NOG…..HET WORDT HOE LANGER HOE ERGER IN DAT LAND……!

  Van Minister Santokhi “mogen” (??)zij de laan uit..!!!!……schop ze eruit, de gevangenis in…!


  Maak melding
 3. santokhi heeft ook geen schone handen recht voor een recth voor ieder een dus ook voor hem schoon schip maken met alle maal
  ook deasemblee leden die een potje ervan maken


  Maak melding
 4. waarom niet omkoopkwetsbare ambtenaren goed betalen , dan voorkom je zulke praktijken omdat de ‘everybody has his price drempel’
  duurder word voor degene die proberen mensen om tekopen.
  Die agenten zetten tijdens hun werk ook hun leven op het spel voor dat cawboy salaris die zij ontvangen.

  M.vr.gr.


  Maak melding
 5. En hoe zit het in Nickerie ook weer met die ene meneer die openlijk is beschuldigt. Waar blijft dat onderzoek, en wanneer volgt zijn veroordeling. ( zodat die onschuldige burger die nu voor hem vastzit weer vrij mens is)


  Maak melding
 6. Net zoals ik president Venetiaan een integer persoon vindt,heb ik geen twijfels over minister Santhoki,Het land heeft integere mensen nodig om het op te bouwen.


  Maak melding
 7. Wil suriname ooit vooruit komen in alle opzichten zowel maatschappelijk/sociaal en economisch en tevens een goede imago verwerven in het buitenland dan zullen harde maatregelen uitgevoerd moeten worden bij dit soort verschijnselen.
  “Gelijke monniken gelijke kappen”….waarom loopt ex-minister Gills en wit-was/drugs crimineel nog vrij rond? en van zijn zaak hoor je niets meer…In de doofpot gegaan?

  In de surinaamse grondwet staat tevens: Indien je minister af bent heeft men recht op een ministersalaris 10 jaar lang en vrije geneeskundige hulp voorzichzelf, gezin en buitenechtelijke kinderen tot de dood.
  Suriname is ziek door corruptie, immoraliteit,criminaliteit…enz


  Maak melding
 8. Geef het land maar aan de Amerikanen of de Hollanders;
  Suriname een provincie van Nederland of US met voor een ieder dezelfde rechten als elke nederlander of Amerikaan.Legio vb in de wereld zoals Aruba, Frans-Guyana, Puerto Rico,enz,enz,…waar het zo beter gaat dan wanneer de inheemsen het grondgebied zouden besturen

  Dan zal er in ieder geval een nieuwe wind waaien, vooruitgang komen, hebben Surinamers weer hoop en vooruitzichten. Nederland heeft een grote lobby in de wereld en zal suriname geen windeieren opleveren.

  Surinaamse politiek zal na 30 jaar onafhankelijkheid nooit meer veranderen…indien sukkels hun gang kunnen blijven gaan en de mafioso politiek in Suriname blijft bestaan……..


  Maak melding
 9. Perotie,in Nederland en Amerika gbeurt hetzelde,daar he je ook geen gelijke monniken,gelijke kappen.
  Zie Nederland:De fraudezaak,van AH,de geweldadige rehter in Leeuwarden,wat zijn dat nou voor straffen,een gewone man, zou meer straf hebben gekregen.Amerika,de fraudezaken van banken,oliebonzen,de officieren die zo mishandeld heben in AbuGrabi gevangenis in Irak pffff en zo kan
  ik nog meer noemen.De vergelijking met Ned. moet `s een keertje ophouden,Suriname is Suriname,wij die in Ned.zitten hebben meer praatjes,dan de Surinamers in Suriname,ook in Nederland is niet alles pais en vree.

  Hoe dan ook, er wordt hadr gewerkt,aan de drugsbestrijdeing in Suriname,give them a break please.
  Goed zo Santoki ga door met de strijd tegen de criminaliteit.


  Maak melding
 10. santoki breek me de bek niet open , ik wacht opeen geschikte moment want dan zal ik de onthulling van jou praktijken uit jou tijd naar buiten brengen. dan zal je ook moeten aftreden net als je voor ganger . geef me nog ff de tijd . zegt het jaar 1979 je nog wat?


  Maak melding
 11. Aan Opletter:

  Er is veel MEER VOORTUITGANG en DEMOCRATIE via mijn visie en niet het slappe geleuter van jouw; Je hebt net als die sukkels GEEN oplossingen!!


  Maak melding
 12. Santoki is de grootste broekenpoepper ooit in suriname als minister.
  A. Hij weet niet dat hij in de gaten wordt gehouden door medecollega’s.
  B. Hij heeft zoveel blunders in zijn leven gemaakt, en probeert nu schoon schip te spelen door zijn sniekie optredens.
  C. Tijdens conferenties weet hij geen houding te geven, hij lult gewoon maar wat. zijn niet zijn woorden maar heeft uren bestudeerd hoe hij zijn aanpak wordt.
  D. Ik weet het niet meer, laat hem maar gewoon wijkagent worden.


  Maak melding
 13. Voor zover ik weet wordt er nu idd iets gedaan aan de bestrijding van drugs. En hij heeft goeie punten die niet alleen maar bij praten blijft.
  Alle andere ministers, leiders beloven prachtige dingen en tot zover is santokhi de enige die echt wat doet. En diegene die positief bijdraagt blijft natuurlijk nooit lang aan de macht omdat hij een gevaar is voor de anderen die hun praktijken niet meer kunnen uitvoeren. Dus Santokhi Go on.
  en over de beschuldigingen van vroeger:
  Wie kan beweren dat ze nooit iets ” slechts” in hun leven hebben gedaan ? iedereen maar dan ook iedereen heeft geheimen. Als is het iets onschuldigs, maar er is wel wat.

  Ricky


  Maak melding
 14. namens Snekie aan allemaal.

  ik ben heel blij met de aanpak van Dhr, Santhokie.

  Eindelijk iemanmd die de bende oprolt.
  En wat betreft affaire Gilds.Tijdens zijn bewind werden honderden kilos coca. onderschept. Waar zijn die coca’s.
  Die gasten mogen nog onder de paraplu van Baas Vene vrij lopen,want anders valt de hele coalitie uit elkaar.
  Dus Baas Vene kan ook niet veel doen dan beschermen.
  Wat santhokie nog moet doen is ,de hele kliek die bij Zanderij werkt ,moet hij vervangen.

  Verder moeten deze agent voor een veel langere tijd de bak in gaan omdat hun de rechten wel weten en daar hebben ze misbruik van gemaakt.
  En ,dat deze gasten hun leven op het spel zetten voor hun baan,verbaasd mij niet.Als je voor een baan kiest moet je wel orienteren wat de consequenties daarvan zijn.

  Anders moet je awara’s gaan verkopen onder de markt.

  Gewoon allemaal opruimen.En de arrestanten laten werken ,zodat ze geen belasting hoeven te vreten.

  groeten Snekie!!!!


  Maak melding
 15. Opruimen die handel en santhokie moet voorop lopen.Het is één grote bende en jammer genoeg zal dat nooit veranderen.Water naar zee dragen.Ieder keer weer opnieuw beginnen.
  jammer Jammer en nogééns jammer ven onze allergeliefde SRANANG


  Maak melding
 16. Wat voor visie heb jij dan, met je stom geblaf Perotie……..
  Hahhahahahahahah naar jou reactie te zien,heb je weinig in je hersenen ehm ik zie het maar als…ja,laat ook maar tegen een dombo,heb ik weinig te zeggen.

  Keep The Goos Thing Going Santokie.


  Maak melding
 17. dennis jagroep je praat wel zo geweldig over jezelf maar zelf ben je ook hier in holland met wietplantjes aan het kweken . dus kijk eerst naar jezelf !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES