donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenBinnenlandSituatie in Suriname lijkt onder controle

Situatie in Suriname lijkt onder controle

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO/DEN HAAG, 25 mei – De situatie in Suriname als gevolg van de watersnood lijkt onder controle. Voedselpakketten en andere hulpmiddelen zijn goed aangekomen en door hulpverleners is ‘uitstekend werk’ verricht. Dat zei minister voor Ontwikkelingssamenwerking Agnes van Ardenne (CDA) woensdag tijdens een persconferentie in Den Haag.

De Surinaamse minister van Planning en Ontwikkelingssamenwerking Rick van Ravenswaay, die woensdag aanwezig was bij de persconferentie, toonde zich erg tevreden over de samenwerking met de landen die Suriname hebben bijgestaan. Niet alleen Nederland leverde financiële en materiële hulp, ook Frankrijk, Venezuela, Brazilië en de Europese Unie staan de voormalige Nederlandse kolonie bij.

Van Ravenswaay en Van Ardennne zeiden wel voorzichtigheid te betrachten als wordt gesproken over de toekomst van het Zuid-Amerikaanse land. “Er is bijzonder veel regen gevallen en er is best kans op nieuwe overstromingen”, zei de Surinaamse minister. Volgens hem is Suriname nu wel beter voorbereid op het wassende water.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES