VHP wil minder reisjes om situatie rampgebied

12

PARAMARIBO, 24 mei – Zolang de situatie in het rampgebied niet is genormaliseerd moeten parlementariërs minder op reis gaan. Dit stelt de VHP van vice-president Ramdien Sardjoe. Dat het geen coalitiestandpunt is, blijkt uit de buitengewoon lange duur van een huishoudelijke vergadering, waar de samenstelling van delegaties besproken zou worden naar maar liefst vijf conferenties.

Volgens de Ware Tijd is er drie uur lang vergaderd zonder concreet resultaat. De vergadering is uiteindelijk verdaagd. Omdat huishoudelijke vergaderingen eigenlijk geheim behoren te zijn, is niet veel bekend van de inhoud. Wel wordt gemeld dat de hel pas goed losbarstte toen VHP-parlementariër Radjkoemar Randjietsingh kenbaar maakte dat hij afziet van een reis naar Washington.

Hij zou er een vergadering bijwonen van de Inter Parlementaire Unie. Er staan ook trips op programma naar Bulgarije en Korea. Het VHP-standpunt ten spijt, zijn reeds twee delegaties samengesteld, voor respectievelijk een conferentie van de ACP en een vrouwenconferentie. Er zitten ook oppositieleden bij. De NDP van ex-legerleider Bouterse had al eerder besloten delegaties en commissies te boycotten.


12 REACTIES

 1. De conclusie die ik hier uit trek is dat de VP toegeeft dat deze reisjes eingelijk niet nodig zijn.
  Hmmmm, dus al die tijd …………. (vult U maar zelf aan)


  Maak melding

 2. Die klootzakken van de regering en consorten moeten eigenlijk helemaal niet op reis gaan, maar al dat geld dat daarmee gemoeid zou zijn besteden voor hulp aan de slachthulp om de watersnood in suriname.
  Dus “KLOOTZAKKEN “van de Regering in Suriname, niet meer op reis gaan en geld verspillen van de belastingbetalers in Suriname


  Maak melding

 3. Chinchin ik ben het helemaal met je eens.
  VHP moet zich losmaken van het nieuw front en alleen verder gaan. kijk maar hoeveel zetels NDP alleen heeft gehaald.
  Met deze venetiaan is er geen hoop voor suriname. landverkoper, lamdverader.
  NSB-er herstel nps-er


  Maak melding

 4. en dat allemaal (inclusief jullie reakties) nadat ram sardjoe van een reis terug gekomen is.Ondanks het probleem in het binnenland is Sardjoe rustig naar Wenen vertrokken.Dus waar over hebben jullie het?Sardjoe wilt voorkomen dat men hem verwijten maakt dat hij op reis is gegaan terwijl hij nodig was, dus nu zegt hij als eerste o reis gaan is, tot na de nood ,niet verstandig.Politiek politiek politiek.En wie gaat het zo luid en duidelijk in de krant zetten? niemand, ram sardjoe en de rest spelen het spelletje rustig voort


  Maak melding

 5. terwijl ze (Vene en consorten) om geld schreeuwen om de slachtoffers te helpen gaan ze volgens mij niet eens in hun eigen zak om bij te dragen. alleen maar bedelaars


  Maak melding

 6. Ai lafu, Bedankt voor je commentaar, was ik inderdaad vergeten dat die ie pas thuis is. Wat het nog mooier maakt, nu ik eraan denk, is dat Sardjoe de vergadering niet heeft bijgewoond in Wenen. Hij is vroegtijdig terug gekomen naar Ned dus dat was een ergere ‘las monie’.
  Anyway, voor de anderen die vinden dat de VHP uit het front met stappen: Dat zal NOOIT gebeuren. Geen enkele partij is alleenstaand tegen de NDP opgewassen dus als ze uit het front stappen vallen ze buiten de grote njang patoe (=staats kas). Of denken jullie misschien dat de VHP leiders daar voor hun achterban zitten?


  Maak melding

 7. ha ha ha poppenkast in sur.
  ga even na hoeveel gronden ze bezitten, en hoeveel geld ze hebben, allemaal dieven, oplichters.
  surinamers goed voor jullie, en stem weer voor front, zo worden de boeven en schurken in front nog rijker, dus niet klagen.


  Maak melding

 8. Koko dats niet waar wat je zegt.die koelies zijn slim geweest en hebben al het grond dat door de djoeka’s en door de creolen waren verpand,opgekocht en aan hun kinderen gegeven.deze djoeka’s en creolen hebben hun grond aan de bank ter onderpand gezet en al het geld verbrast aan swetie bierie en mooie vrouwen.
  Kinderen moesten maar zelf gaan kijken hoe ze rond moeten komen.
  Die tijden zijn men vergeten.
  dat men nu rijk is geworden is door hard werken.
  Die koelies gingen werken en wanneer ze thuis kwamen gingen ze weer werken op het platte land.deze produkten werden verkocht aan die creolen.En dat is men vergeten.


  Maak melding

 9. rotzooi sneke teri, hindostanen hebben jaren geleden gratis domein grond gehad en verkavelen het nu of hun kinderen verkavelen het nu. hindostanen hebben geen grond in sipaliwini.
  Hard werken my ass.de andere bevolkings groepen hebben nu pas door dat ze geen terrein moeten kopen maar ook gratis moeten halen bij RGB. Creolen hebben een fout gemaakt, hun grond is erfpacht en dat is nu lastig om te verkavelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.