zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGroots benefietconcert in Tilburg voor Suriname

Groots benefietconcert in Tilburg voor Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Op initiatief van Surinaamse Tilburgers, organiseert een werkgroep met ondersteuning van de gemeente Tilburg op woensdag 31 mei a.s. een benefietconcert als hulpactie voor de getroffenen van de watersnoodramp in Suriname. De naam van deze hulpactie is: ‘TILBURG VOOR SURINAME’. Tot nu toe hebben verscheidene artiesten hun medewerking aan dit byzondere evenement toegezegd zoals: Brace, Oscar Harris, La Rouge, Denise Jannah, Def Rhymz, Trafassi, Bryan Bijlhout, Manenghe, Max Nijman, Setish Bindraban, Johan Misiedjan.

In Tilburg wonen er zo’n 3.500 Surinaamse Nederlanders, waarvan een groot deel nazaten zijn van de Surinaamse inheemsen en Marrons. Deze Tilburgers komen uit de door watersnood getroffen gebieden of hebben directe familiebanden met de mensen in het rampgebied. Zij ondersteunen deze actie dan ook volledig en helpen reeds waar zij kunnen.

‘TILBURG VOOR SURINAME’ wordt ook ondersteund door ondermeer: Jörgen Raymann, Gerda Havertong, Andre Mosis, Agi Pisii & Alfred Agwenti, Jetty Mathurin, Guilly Koster, Ronald Snijders, Trijntje Oosterhuis, Roue Verveer, Quintis ‘soko soko’ Ristie, Treble, Ali B. en vele anderen.

De verschillende inzamelingsinitiatieven in Tilburg zullen op de avond van de benefiet verslag doen van het resultaat van hun activiteiten. De totale opbrengst van dit benefietconcert wordt verdubbeld door de gemeente Tilburg en komt ten goede aan giro 797 (Doekoe voor Suriname) van de Samenwerkende Hulp Organisaties (SHO).

Evenement: TILBURG voor SURINAME
Datum: Woensdag 31 mei 2006
Tijd: 19.00 – 23.30
Plaats: 013 Tilburg (Veemarktstraat 44)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Kunnen ze beter niet zingen bigie kaaiman kaaiman kaaiman. Bigie kaaiman djompo a liba barie chewe chewe.
  Die kaaimannen rosebel, suralco.biliton en die chinezen die wachten toch op hun prooi.


  Maak melding
 2. Ja ga maar weer lekker bedelen.
  Ga flink dansen eten en drinken en dans tot je erbij neervalt wordt de volgende dag wakker en dan merk je hee er moet gewerkt worden en als er stront eruit komt. Dan ga je in het buitenland bedelen voor WC papier.

  Bhosarcaper(boskapper)


  Maak melding
 3. Ik moet toegeven weinig gecharmeerd te zijn van de twee reacties hierboven. Waarschijnlijk ontbreekt het mij aan inzicht voor dit soort humor en heb ik niet in de gaten dat dit goed bedoelt is.
  De actie in de Tilburg kan ik alleen maar ondersteunen en hopen dat er genoeg constructieve respons hierop komt. Als de weergoden ons dan nog gunstig gestemd zijn kan dit een extra pleister op de wonden betekenen.
  Tot de 31e.


  Maak melding
 4. Voor alle duidelijkheid; het gaat om de voor mij erg negatief overkomende reacties nummer 1 en 3.
  Vraagje: waar kan ik een programma van de 31e vinden?

  M.vr.gr. Gerry


  Maak melding
 5. Beste mensen,

  Stoor je niet aan al die negatieve reacties. Het is zondermeer een goed initiatief, dat alle steun verdient. Hulde aan al diegenen die zich inzetten voor de Surinamers in nood. Hieruit blijkt de kracht van de Surinaamse gemeenschap, in het bijzonder die van de Marrons.
  Ik hoop op een voortreffelijke opbrengst, waaraan ik zeker een bijdrage zal leveren.

  John W.


  Maak melding
 6. In breda is er nu een benefietfestival gaande voor de Surinaamse ramp.

  Incom Kennedylaan 63

  Elke cent helpt en die toiletpapierreacties zijn cker kinderen die ff op de pc mochten komen .
  foei foei stout hoor


  Maak melding
 7. Hallo mensen van tilburg .
  Het is iets zo fantastisch voor mij.Ik ben nl ook een marrons en ik weet niet echt hoe ik zulke initiatiefneemst(er)s moet bedanken wat ze voor mijn mensen doen. Moge de almachtige jullie allemaal zegen en wijheid geven, zodat jullie als gezonde mensen verder in leven mag gaan. Tot 31 mei in 013.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES