maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEconomieKosteloos geld overmaken naar Suriname

Kosteloos geld overmaken naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Klanten van de Rabobank kunnen van 22 mei tot 1 juli 2006 kosteloos geld overboeken naar familie en vrienden in Suriname. Normaal rekent de Rabobank een bedrag van € 13,50 per transactie naar Suriname. Op deze manier wil de bank haar verbondenheid met de Surinaamse gemeenschap tonen na de watersnoodramp. De bank verwacht dat de komende tijd meer mensen familieleden, vrienden en bekenden in het rampgebied financieel willen ondersteunen.

De actie geldt voor alle klanten van de Rabobank die geld willen overboeken naar Suriname. De kosten voor het overboeken worden binnen een week teruggeboekt op de rekening van de klanten. Het overmaken van geld kan alleen als de Rabobank klant beschikt over het bankrekeningnummer van de begunstigde en het swiftadres (BIC) van zijn bank.

De Rabobank heeft vanaf 15 mei gehoor gegeven aan de landelijke hulpactie van de samenwerkende hulporganisaties (SHO) door bezoekers van de Rabobank site een oproep te doen om via iDEAL een donatie te storten op Giro 797. iDEAL is een nieuwe standaard voor betalen op internet van de Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Postbank waarmee klanten veilig, makkelijk en betrouwbaar donaties of internetaankopen kunnen doen. Op 22 mei was voor een bedrag van bijna € 40.000,- gedoneerd via www.rabobank.nl. Op www.rabobank.nl/particulieren kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over deze actie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES