dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBenefietfeest in Outland Rotterdam

Benefietfeest in Outland Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Global Music Entertainment, 4N en J/ Entertainment leveren donderdag 25 mei op een eigenzinnige manier hun bijdrage aan het snelle herstel van de watersnoodramp in de binnenlanden van Suriname. In de vorm van een benefietfeest in de Rotterdamse club Outland, streven de drie organisaties er naar zoveel mogelijk geld op te halen. Verschillende mediapartners en organisaties zijn benaderd om hun steentje bij te dragen.

Een keur aan artiesten, veilinggadgets en meewerkende organisaties zullen vanaf 20.00 uur een avond vol entertainment verzorgen. De gehele opbrengst zal gestort worden op GIRO 797 van de samenwerkende hulporganisaties (SHO), tnv ‘Doekoe voor Suriname’.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. CLub OUtland is gevestigd in Rotterdam-ALexander. langs de A20.

    Iedereen gebruik deze gelegenheid om snel naam en geld te verdienen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES