Home Onderwerpen Entertainment Foto’s Trafassi in Suriname

Foto’s Trafassi in Suriname

8

De Surinaamse discotheek Club Starzz liet de muziek formatie Trafassi in mei naar Suriname halen voor enkele optredens. De band, die in september 25 jaar bestaat, was er speciaal voor de moederdagviering. Trafassi, die de volle zalen tot in de vroegge ochtend uurtjes wist te vermaken, deed van hun kant ook een oproep tot ondersteuning van de getroffen Sranangmangs in het binnenland. De organisatie en de band kijken terug op 3 fantastische avonden.

De foto’s zijn te zien op onze fotosite www.surinamefoto.com en zijn gemaakt door Waterkant.Net fotograaf Gardelito Hew A Kee.

8 REACTIES

 1. Sari
  Feesten is goed, maar sommige plaatjes hebben een slechte estetische kwaliteit bah.
 2. Edje
  Typisch bugru, oversexte maniak. Ik vind deze trafassi maar niets. Geef mij de oude muzikanten. Dat was de trafassi sound. Trafassi is inderdaad trafassi geworden.
 3. stanga
  jammer edje je heb gelijk en nu ook zonder die groote man achter de piano je mis het gewoon
 4. stanga
  hopelijkkomen ze met een betere show volgende jaar en dat ze beter ingespeeld zijn
 5. Zolek
  Daar ben ik overtuigd van ..De mensen zijn vermaakt en de jongens hebben hun best gedaan,ze verdienen t cker terug te komen! Gr. Zolek.
 6. Bierie
  Ik ben speciaal overgevlogen naar sur. om Harold Biervliet Lesley leeflang,ernesto en roy te zien dat zijn pas pokoe mannen. sorry BOEGROE maar je kan beter met pensioen gaan,want het was niet 1 niet 2 maar 3 keer nix!!! Niet eens een afscheidfeest van de ouwe muzikanten,schandalig!!! Zij maakten het TRAFASSI,NO TRAFASSI LAS PASSI
 7. lala
  Bierie , speciaal overgevlogen ? zoek een leven. het is niet ver. waarschijnlijk ben je ZELF n muzikant die zijn doelen nooit bereikt heeft en daardoor afgeeft op anderen. Als de oude muzikanten voor 'de sound'zorgden, dan zouden ze nu wel zelf een top-band hebben. Je kan de beste muzikanten hebben, maar een schip kan niet varen zonder kapitein,hoe hard zijn matrozen ook zullen werken.
 8. Tjon
  Lala, als 4 virtuozen van Matrozen de kapitein vaarwel zeggen, dan zegt dat meer over de kapitein. De muzikale brein achter de band was dus niet de kapitein gezien het feit dat er al 5 jaar geen complete nieuwe CD van de band is uitgekomen. Blijkbaar zijn de nieuwe muzikanten niet capabel. Net als een wasmachine zonder motor… En inderdaad, het historische 25 jarig bestaan van de band is bijzonder kleinschalig gevierd. Zelfs zonder de oude bandleden als gastspelers. Remember Marcanti, Uilenstede, Pleasure etc.. Zogenaamd is Burgos DE oprichter van de band. Niet naast je schoenen gaan lopen Captain. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Is “Lala” misschien zelf de kapitein van het stuurloze schip?