zaterdag, december 9, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentRonald Snijders maakt cd ivm overstroming

Ronald Snijders maakt cd ivm overstroming

-

Does Travel & Cadushi Tours

Ronald Snijders heeft naar aanleiding van de watersnoodramp in Suriname een lied geschreven getiteld “Flood in Suriname” , waarin wordt gezongen door de bekendste Surinaamse artiesten in Nederland waaronder Jorgen Raymann, Oscar Harris, Gerda Havertong, Max Nijman en Denise Jannah.

Dit lied verschijnt in de week van 22 mei op cd. Er is ook een videoclip gemaakt die zeer binnenkort op onder andere The BOX en TMF te zien en te horen zal zijn. De cd is is vanaf volgende week verkrijgbaar in cd winkels. De opbrengst gaat naar giro 797.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES