vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandNegatief reisadvies binnenland Suriname

Negatief reisadvies binnenland Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken geeft een negatief reisadvies voor de door overstroming getroffen gebieden in het binnenland van Suriname. Nederlandse toeristen die zich in het rampgebied bevinden wordt geadviseerd contact op te nemen met hun reisorganisatie of met de Nederlandse ambassade in Paramaribo.

Het binnenland van Suriname is een populaire vakantiebestemming voor vooral Nederlandse toeristen. Voor de Surinaamse toeristenindustrie is de financiële tegenslag groot, want de meeste bedrijven hebben geen bedrijfskrediet. Voor hen is het afwachten tot het water is gezakt, de oorden weer zijn opgebouwd en de georganiseerde reizen opnieuw kunnen doorgaan.

De METS, Movement for Ecotourism, Suriname, die in het binnenland een aantal vakantieoorden heeft, is al met de opbouw begonnen en hoopt zo snel mogelijk weer toeristen te kunnen ontvangen. De organisatie wil het populaire Awarradam snel weer ‘operationeel’ hebben.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Verder is het ook niet zo dat het afgelopen jaar er meer dan honderdduizend surineds het land bezochten voor vakantie, het is gewoon een leugenachtige reclame. Want het risico beroofd of gedood te worden is groter geworden dan alle andere jaren daarvoor. Alleen domme aanhangers en mensen die deze regering op handen dragen komen hier met vakantie pinaren. Met onberechte misdadigers aan de macht blijft de misdaad stijgen en gaat het moraal heel snel achteruit. het is ook niet zo als voorspoed tiendeneisnde ndp profeet.stefanus belameyericus de zaken zijn aanbidders voorhoudt. Het gaat de komende twee jaren goed gaan in dit land, rust,vrede en voorspoed. Het omgekeerde staat de domme aanhangers te wachten. Allen die deze regering op handen dragen, de parasieten en poepvliegen hebben belang om deze marionettenregering en hun hoofd te eren en te prijzen. Ze zijn er allen op vooruit gegaan op de domme aanhangers na. Hahahahahaha


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES