Home Onderwerpen Entertainment Nederlands – Surinaamse artiesten maken single

Nederlands – Surinaamse artiesten maken single

3

Ruim dertig Nederlands – Surinaamse artiesten hebben een single gemaakt waarmee ze geld willen inzamelen voor de slachtoffers van de overstromingen in Suriname. Onder meer Negative, Dj Chuckie en Replay werkten mee aan het nummer Long Watra (stromend water).

De opbrengst van de single gaat naar giro 797 van de Samenwerkende Hulporganisaties. Long Watra werd geschreven door Lloyd de Meza en Mitchel Kroon. De single is vanaf het einde van de maand te koop in de platenwinkels.

Vanaf vrijdag is de videoclip al aan te vragen bij muziekzender The Box onder clipcode 797, overeenkomend met het gironummer. Ook radiozender FunX heeft toegezegd de single te promoten.

3 REACTIES

  1. Sari
    Artisten bedankt voor jullie inzet, ook een ieder die meewerkt om het leed in Suriname te verzachten. Maar de varkens politici met een lippen als hangmatten in Suriname moeten verdwijnen. Straks hebben we geen regenwoud meer als de broodroof door Cambior doorgaat. Ik zou zeggen Cambior moet het land uit. Door de goudwinning wordt de regenwoud vernietigd. De toekomst gaat verloren.
  2. Esajas
    daar sluit ik me helemaal bij aan Het wordt de hoogste tijd dat Suriname op lang termijn kijkt i.p.v op kort termijn vangen!
  3. Esajas
    daar sluit ik me helemaal bij aan Het wordt de hoogste tijd dat Suriname op lang termijn kijkt i.p.v op kort termijn vangen! ps Suri-stars goed gedaan die single.