donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappij'Andere hulp' aan Suriname

‘Andere hulp’ aan Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Cliff Breidel heeft geen vertrouwen in door de overheid gestroomlijnde hulpacties voor het door overstromingen getroffen Suriname. Dus is hij tegen alle richtlijnen in afgelopen week in de Bijlmer containers gaan vullen met hulpgoederen.

Ze worden per direct verscheept naar Suriname en dat is volgens Breidel stukken sneller dan te moeten wachten op de hulp van ontwikkelingssamenwerking. Vanavond te zien in TweeVandaag rond 18:00u.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. ik hoop niet dat de gelden die ingezameld worden via de surinaamse regering lopen want dan ben ik bang dat de helft van de gelgen weer in de zekken van de politici zal verdwijnen. ik kan me nog steeds niet voorstellen waarom de gelden die de ned. regering via mevr. van ardenne via ontwkkelingsorganisaties worden besteedt voor en aan diegenen die het nodig hebben. In de laatste dertig jaren hebben we mee mogen maken wat er met de miljarden ontwikkelinghulp is gebeurd, die in ze zakken van de klojo’s Arron, Essed en Venetiaan is verdwenen. want ik denk dat ze er nu weer erop verheugd zijn dat ze weer hun slag kunnen slaan.
  DUS, HOU DIE KLOOTZAKKEN A.U.B ERBUITEN>


  Maak melding
 2. Ter info:
  Langs deze weg wil ik u erop wijzen dat de berichtgeving m.b.t. TweeVandaag niet juist is.
  De tekst “niet lullen maar containers vullen “zijn helaas woorden die twee Vandaag gebruikt heeft en niet de mijne.Ik ben ook niet afkomstig uit de Bijlmer.De inzamelingslokatie was in de Bijlmer.
  Het is door TweeVandaag gecorrigeerd op de site en het valt dus te betreuren dat de niet gecorrigeerde versie op de site van waterkant is geplaatst.
  Bovendien is het niet eens uitgezonden.
  Gelieve dit te corrigeren a.u.b.
  Bij voorbaat dank.
  Met vriendelijke groeten,

  Cliff Breidel


  Maak melding
 3. Ik geef geen ene cent laat ze het maar bekijken. Al dat geld zal verdwijnen zeker weten.De overheid van suriname is 0 en dat zal ook zo blijven,dus waarom al die moeite doen mensen. We hebben het hier zelf al zo moeilijk.Al het geld van jullie zal voor de helft verdwijnen.

  groetjes suriname het is triest dat we een klote regering daar hebben jammer hoor.


  Maak melding
 4. blijf containers vullen zolang suriname bestaat. Zonder gevulde containers en geld kunnez ze toch niet.

  wie werkt die sterft en steelt die erft.
  lang leve vene


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES