Suriprofs winnen benefietduel met 5-1

6

Aan de hand van Edgar Davids won een afvaardiging van de Suriprofs zondagmiddag de jaarlijkse wedstrijd tegen de All Stars, een formatie samengesteld uit spelers die in de eerste divisie acteren: 5-1. Davids, middenvelder van Tottenham Hotspur, bereidde maar liefst vier treffers voor en benutte een strafschop.

Het was een feestelijke middag, met veel aandacht voor de ramp. Tijdens de wedstrijd werd gecollecteerd voor de watersnoodramp in Suriname. Ook gaat een deel van de opbrengst naar het gebied dat door het water is getroffen.

De Vries, Redan, Bechan en Babel waren voor ruim tienduizend toeschouwers in het Olympisch stadion ook succesvol. Tuyp scoorde namens de All Stars. Aron Winter en Winston Bogarde waren de trainers van de Suriprofs. Behalve de doelpuntenmakers konden ze onder meer beschikken over Emanuelson, Greene, Engelaar, Vermeer en Bobson.


6 REACTIES

 1. blijf zo surinamers ondanks wonend wij in nederland maar onze roots is bigi sranang suriprof van harte gefeliciteert jullie zijn die voorbeel van jonge surinamers


  Maak melding

 2. Was leuk in het stadion. Quintis als stadionspeaker is ook erg grappig.

  Ik heb een heerlijke middag gehad.

  En Suriprofs gefeliciteerd.


  Maak melding

 3. Proficiat ,en bedankt suriprof’s en organisatie ,namens de gehele sur bevolking .Jullie hebben getoond je hart nog steeds op dejuiste plaats te hebben.

  willy


  Maak melding

 4. niet quintis was de stadionspeaker maar umberto tan maar dat maakte het niet mider leuk om. nou ik ging er voor de eerste keer naartoe nou het was te gek op naar het volgend jaar.
  yolly


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.