Programma’s voor Suriname op tv en radio

1

De gezamenlijke publieke omroepen en Radio Nederland Wereldomroep, RTV Rijnmond en RTV Noord-Holland zenden zondag op de televisie en de radio benefietprogramma’s uit voor het door watersnood getroffen Suriname. In de extra televisie-uitzending, die tussen 20.30 uur en 22.30 uur op Nederland 2 te zien is, gaan de publieke omroepen in op de actuele situatie ter plekke. In het journalistiek/informatief programma zijn reportages te zien, gemaakt door de gezamenlijke actualiteitenrubrieken en de NOS. Ook zal met Suriname worden geschakeld en zijn er gasten in de studio. De centrale presentatie is in handen van Fons de Poel.

De publieke televisiezender voor Nederlanders en Vlamingen in het buitenland, BVN, zendt het programma ook over de landsgrenzen uit. Zo is de uitzending via meerdere lokale stations ook in Suriname te volgen. Radio Nederland Wereldomroep zendt zondagavond tussen 20.00 uur en 23.00 uur samen met RTV Rijnmond en RTV Noord-Holland een radioprogramma uit met de titel ‘Watersnood in Suriname’. Hierin wordt geschakeld vanuit de studio van de Wereldomroep in Hilversum naar de studio’s in Amsterdam, Rotterdam en Paramaribo, waar deskundigen en ooggetuigen zich buigen over de oorzaken en de gevolgen van de watersnood. Verslaggevers in het overstromingsgebied geven de laatste stand van zaken. Ook worden de luisteraars op de hoogte gebracht van de grote inzamelingsactie die op datzelfde moment op televisie wordt gehouden. Ook dat programma is via lokale partnerstations van de Wereldomroep in Suriname te volgen.


1 REACTIE

  1. Zijn de leiders die in het belang van land en volk opkomen en dingen als territoriale integriteit en souvereiniteit prediken in staat om het hun hersens een deltaplan te ontwikkelen om ons land te stuwen in de vaart der volkeren??

    Ik wil antwoord en met mij velen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.