dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijLebara ondersteunt hulpactie Suriname

Lebara ondersteunt hulpactie Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Amsterdam, 12 mei 2006 – Lebara, aanbieder van voordelige prepaidbeldiensten, ondersteunt een op 10 mei gestarte inzamelingsactie voor de door overstromingen getroffen gebieden in Suriname. De bijdrage van de organisatie bestaat uit honderd simkaarten met een beltegoed. Net als de ingezamelde geldbedragen en goederen gaan deze simkaarten naar het Zeister Zendings Genootschap (ZZG) en naar de Stichting voor de Marron-gemeenschap. Deze organisaties gebruiken de middelen voor hulpverlening in het getroffen gebied.

Om de actie tot een succes te maken, hebben het ZZG en de Stichting voor de Marron-gemeenschap hun krachten gebundeld met drie radio-omroepen: Radio Tamara en Radio MART in Amsterdam en Radio Stanvaste in Rotterdam. De actie is op 10 mei gestart met een avondvullende uitzending op de genoemde radiostations over de overstromingen. Bedragen kunnen worden gestort op actiegironummer 218. Meer informatie over de actie is te vinden op www.radiotamara.com

“Bij een overstroming van deze omvang kan mobiele communicatie de hulpverlening sneller op gang brengen”, zegt Roderick Roth, marketingmanager bij Lebara Mobile. “Daarom konden we als aanbieder van services voor voordelig bellen naar het buitenland een nuttige bijdrage leveren aan deze actie. Bovendien telt ons klantenbestand veel Surinamers en lag het daarom voor de hand om een steentje bij te dragen.”

Lebara
Lebara is opgericht in 2001 en levert producten en diensten op het gebied van internationale telecommunicatie. Het bedrijf maakt gebruik van een hoogwaardig kwaliteitsnetwerk voor het afwikkelen van internationaal telefoonverkeer. Een van de belangrijkste producten van de onderneming is Lebara Mobile. Met dit prepaidsysteem bellen gebruikers voor aantrekkelijke tarieven naar het buitenland op basis van een Lebara simkaart en Lebara Beltegoed. Gebruikers hoeven niet in te bellen en geen toegangscodes te gebruiken. Het hoofdkantoor van Lebara is gevestigd in Londen. Daarnaast heeft de onderneming vestigingen in Denemarken, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden en Zwitserland. Voor meer informatie: www.lebara-mobile.nl en www.lebara.com.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES