maandag, mei 27, 2024
HomeRedactioneelFoto´s wateroverlast Suriname

Foto´s wateroverlast Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Op onze fotosite www.surinamefoto.com kunt u foto´s zien die gemaakt zijn van de wateroverlast in Suriname, waaronder een overzicht van foto’s van Blue Wing Airlines die dagelijks tal van vluchten uitvoert naar de getroffen gebieden. Deze zijn gemaakt te Zorg en Hoop en te Langa Tabbetje.

Verder het bezoek van President Venetiaan aan 2 dorpen aan de boven-Suriname en foto’s uit Ladoewani en Niew Aurora, waar het water reeds is weg getrokken en de schade goed te zien is. Ook zijn er foto’s te zien van de levering van voedselpaketten en de situatie in Zuidoost Suriname. Al deze foto´s zijn gemaakt door Waterkant fotograaf Gardelito Hew A Kee. Klik hier om het album te bekijken.

Wateroverlast Suriname

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES