zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNederlandse DJ Jean naar Suriname

Nederlandse DJ Jean naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Nederlands bekendste House DJ, ‘DJ Jean’ zal binnenkort afreizen naar suriname en op 28 mei een optreden geven in de Anthony Nesty Sporthal te Paramaribo. Volgens de mensen van Ping Promotions en IMB Productions die dit organiseren, heeft Jean aangegeven het leuk te vinden eindelijk eens naar Suriname af te reizen en er een spectaculaire show neer te zetten.

In Suriname worden momenteel de laatste voorbereidingen getroffen voor de grote show, die wordt voorzien van geweldige lichtshows en sexy danseressen. De promotie campagne van DJ Jean is op dit moment in volle gang, alsmede de verkoop van de toegangskaarten. De organisatie hoopt op een spektakel.

DJ Jean (Jan Engelaar), die onlangs op 7 mei 38 jaar oud werd, is uitgedrukt in aantal verkochte CD’s de populairste Nederlandse dj aller tijden. De carrière van DJ Jean begint in 1989, wanneer hij de Nederlandse mix- en scratch-kampioenschappen wint. Na enige tijd draaien in verschillende clubs, wordt hij uiteindelijk bekend als live-dj van de Amsterdamse uitgaansgelegenheid iT. Vanaf 2002 werkt hij als dj voor Radio 538. Hij draait overal ter wereld van Mallorca to Curaçao en Polen. Nu dus ook in Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES