zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM-passagiers voor de derde keer gestrand

SLM-passagiers voor de derde keer gestrand

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 6 mei – SLM-passagiers voor Amsterdam, Nederland, zijn voor de derde achterenevolgende keer gestrand. Ditmaal is er iets mis met een motorpomp van de Airbus van het Spaanse IberWorld. Het toestel is aan de grond gehouden op de luchthaven Schiphol. Verwacht wordt dat de reparatie niet meer dan een dag in beslag zal nemen.

De passagiers dan alsnog worden overgevlogen. “We zijn weer geraakt door een tegenvaller, nadat we afgelopen week al geconfronteerd werden met een vertraging”, zegt SLM-woordvoerder Rudi Westerborg. De passsagiers zijn goed opgevangen, dus worden dit keer minder klachten verwacht. De Airbus moest leeg vertrekken naar Zwitserland, nadat muizen waren gevonden aan boord.

Bestrijding op de Johan Adolf Pengel-luchthaven was niet mogelijk, omdat lokale bedrijven niet beschikten over het juiste materieel. De Boeing 747-300 van de SLM is pas na 20 juni weer terug van reparatie bij de fabrikant. Het tweede SLM-toestel, de MD-82 voor regionale routes, staat nu ook aan de grond. De routes naar Brazilië en Jamaica worden maar moeizaam onderhouden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. voor de derde keer, is dat normaal? klootzakken, het zijn de apen weer, die hebben geen verstand van vliegen, ze hebben eerst bij een taxi bedrijf gewerkt.


  Maak melding
 2. Ik wacht met spanning af, wanneer het voor de 4 de keer gebeurd, want enkele kennissen van mij, zijn dus nog steeds niet gearriveerd in nederland, door dit gedoe. Ik adviseer de SLM om meteen over 5 jaar een boeing 777 of 787 alvast te bestellen en het geld bijeen te scharrelen tenminste voor de helf en alvast participanten hiervoor te zoeken in eigen vsb gelederen of anders al het zwart geld van de hoge elite die belegd in zwitserland te gebruiken voor dit vliegtuig..en nederland moet daar geen bemoeienis in gaan vertonen, want zij zullen het nooit kunnen verkroppen als suriname een nieuw toestel zich kan veroorloven, but who cares…als ik slm was, zou ik naar de beurs gaan en geld gaan inzamelen voor een aantal nieuwe vliegtuigen, en alle criminelen kunnen meteen hun blacka money uit de toverkast naar buiten brengen en het beleggen bij grote crimineel brada SLM. Ik weet zeker dat je hier minimaal 500 miljoen usd mee ophaald in suriname zelf, en zo zie je wat de dieven bezitten..


  Maak melding
 3. Vertragingen en storingen kan voor komen bij elk luchtvaart maatschappij. Ik ben zelf grondwerktuigkundige 35 jaar bij een grote luchtvaart bedrijf in Ned. Ik heb er zelf bij de ombouw van de 747-300 van de SLM gewerkt.Waarom moet men de SLM zo vernederen. Hebben jullie een hollander zo horen zeuren over de KLM.Ik heb zelf na drie uren vliegen met de KLM, door motorpech terug moeten vliegen als passagier. Ik heb het niet in de krant gelezen.De passagiers kregen een tegoedbon 163 Euro. Dus geen kontanten.Ik vind dat als je het Surinaams gevoel hebt. Wees dan trots.


  Maak melding
 4. als je weet dat ze uitbuiters zijn, kan je nooit trots worden, de surinaamse volk word uitgebuit, slm is alleen voor de rijken.
  90% van sur kan niet met vakantie, hoe kan je trots zijn, alleen maar vriendjes politiek, het is gewoon mafia.


  Maak melding
 5. Ik ben altijd trots geweest met ons SLM, maar na afgelopen zondag niet meer. Dit is eigen schuld van de SLM. Sta je bij de incheck bali, krijg je de meedeling dat je niet mee kan omdat de vliegtuig vol zit. Belachelijk! Kunnen ze dat niet van te voren nagaan en de betreffende personen op de hoogte brengen! Hierdoor loop je allerlei afspraken mis, vooral als je een diplomatieke fuctie hebt! We zijn nog niet klaar met dit fenomeen! Nanda


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES