donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinameLicht in de tunnel voor gestrande SLM-passagiers

Licht in de tunnel voor gestrande SLM-passagiers

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 3 mei – Passagiers van de tot tweemaal toe geannuleerde SLM-vlucht PY994 naar Nederland zullen toch nog kunnen vertrekken. Dit zegt SLM-woordvoerder Rudi Westerborg. De ingehuurde Airbus van het Spaanse Iberia zal naar alle waarschijnlijkheid weer worden ingezet.

Het toestel werd aanvankelijk aan de grond gehouden op de Johan Adolf Pengel-luchthaven. Er is na de vondst van dode muizen, geen ongedierte meer aangetroffen. “Uiteindelijk vloog de maatschappij het vliegtuig op eigen kosten leeg naar Zürich, Zwitserland, voor een behandeling tegen ongedierte”, zegt Westerborg tegenover de Ware Tijd. lberia verzekert dat de kist terugkomt.

De eerstvolgende vlucht zal met een dag vertraagd moeten worden. De SLM is zich bewust van de effecten. “We hebben wat rake klappen gehad de laatste dagen, ook in de regio en voor ons als kleine maatschappij komt het hard aan. Maar we moeten verder gaan en de dienstverlening naar de cliënten continueren”, aldus Westerborg. De motor van de MD-82 die regionaal vliegt, heeft het laten afweten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Ik hoop dat de mensen weten dat ze minimaal U$100.- p.p kunnen krijgen van de SLM en daarnaast nog een schadeclaim kunnen indienen die naar redelijkheid te noemen..dus mensen niet met rekeningen van 1000euro’s komen,want dan krijg je niets..succes..P.S. Ik vlieg nooit met de SLM


  Maak melding

 2. Ik hoop voor de laatste keer te vliegen met slm, in oktober aanstaande. Ik kan dan meteen zien wat de nieuwskomers zullen doen aan de tickets prijzen. Tegerlijkertijd, hebben ze genoeg tijd om alle witte muizen of zwarte muizen, of muizen die bolletjes hebben geslikt en tussen de landings wielen verscholen hebben te verwijderen en anders ben ik ook de klos, dus even afwachten, maar ik ben niet nerveus..


  Maak melding

 3. Fawaka,
  ik werk nabij het slm vliegtuig dat al x maanden stuk op skippie-oost staat, nu krijg ik uit betrouwbare onderhouds bron te horen dat ze de kist gaan slopen.
  Reperatie kosten komen voor rekening v/d slm,ipv claimen omdat iemand niet heeft door gegeven dat het voertuig waar tegen onze trots is aan gekomen stuk is en dus niet bekend was bij de vliegtuig parkeerder.
  Mang slm slaap niet vecht voor onze thrusting wings


  Maak melding

 4. Nou nou…Wij Surinamers moeten juist met SLM vliegen en een handje bijdragen aan de ontwikkeling van ons land. Surinamers zijn nou eenmaal gewend aan vertragingen en prijsstijgingen.


  Maak melding

 5. IK BEN HEEL BLIJ DAT ANDERE MAATSCHAPPIJEN GAAN VLIEGEN RICHTING SURINAME,WANT ZOWEL SLM EN KLM HEBBEN ONS FLINK UITGEBUIT.
  IK GA NOOIT MEER MET DE SLM VLIEGEN
  HEEL GOED VOOR SLM
  BEN HEEEEEEL BLIJ


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES