Benefietshow Jörgen Raymann voor Muziekschool

0

Op zondag 7 mei a.s. schijnt de Surinaamse zon aan ’t IJ met de benefietshow die Jörgen Raymann verzorgt voor de Nationale Muziekschool Suriname. Na een openingsborrel om 18.00 uur bent u welkom in de grote zaal voor de Nederlandse première van het Land van Ame, een spektakelvoorstelling met veel muziek, zang en dans, met humor én met een boodschap.

De voorstelling brengt de symbolen uit de Surinaamse mythologie tot leven. Het verhaalt over de visie van jongeren op hun Suriname over 15 jaar. Na de veiling begint om 21.00 uur het muzikale feest Pietje maakt muziek met Jörgen Raymann als gastheer. Zijn stichting Piet Fonds maakt zich sterk voor (muziek)onderwijs voor alle kinderen. In dit bijzondere geval voor de Nationale Volks Muziekschool Suriname in Paramaribo. Jörgen neemt een bijzonder gezelschap bekende en minder bekende Nederlanders mee op reis naar hun ‘muzikale ik’. Het muziekgebouw aan ’t IJ vormt het ideale decor voor dit programma, de muzikale smeltkroes in Amsterdam. De opbrengst van de avond gaat naar stichting Piet Fonds en daarmee naar muziekeducatie in Suriname.

Zestien jonge Surinamers & vele Surinaamse kunstenaars maken samen de voorstelling Land van Ame, fountain of life. Land van Ame is een spektakelvoorstelling met veel muziek, zang en dans. Met humor én met een boodschap. Land van Ame amuseert én inspireert. Kortom, Land van Ame is dé Surinaamse theatersensatie van 2006. Land van Ame begint bij symbolen uit de Surinaamse mythologie: de machtige Gonini-arend, de wijdse rivieren en de krachtige zon. Maar Land van Ame gaat ook over de visie van jongeren op hun Suriname over 15 jaar.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.