dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenEconomieDSB Bank vreest strafzaak transacties niet

DSB Bank vreest strafzaak transacties niet

-

PARAMARIBO, 30 apr – DSB Bank is niet bang voor vervolging voor illegale transacties tussen 1998 en 2004. Dit zegt DSB Bank-irecteur Sigmund Proeve. Er is niet illegaals aan de hand en alles staat op papier. “Wij gaan met opgeheven hoofd elke rechtsgang tegemoet en laten we even wachten, totdat de rechter een oordeel heeft geveld”, aldus Proeve.

Onder meer beschuldigingen van ondernemer Ghautam Parboe doen voorkomen alsof er inderdaad illegaal is gehandeld. De Amerikaanse oud-zakenpartner van Parbhoe heeft miljoenen dollars kunnen overmaken. Volgens Parbhoe is er genoeg bewijs om de bank te vervolgen. “Als je sommige berichten leest, dan lijkt het erop, alsof er al een oordeel is geveld”, zegt Proeve tegenover de Ware Tijd.

De bank is er zeker van dat legaal is gehandeld. Toch heeft het ministerie van Justitie & Politie het in 2004 nodig geacht de transacties te verbieden. Het verbod is nooit opgeheven. De zaak heeft vooral invloed op de internationale relaties. “U moet weten dat ze alleen varen op berichten die in de media zijn verschenen. U wilt niet weten welke invloed dit voor ons heeft gehad”, aldus Proeve.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
  1. hey gozertje,
    als je niets te doen hebt, ga dan een zak rijst kopen, en tel de korrels 1 voor 1 met je, dsb heeft winst gemaakt, rara. hou je bezig met je iegen zaken joh, de dsb bank heeft jammer genoeg al iemand die hun financiele zaken doet, zoek ander werk en suc6


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES