dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchiphol door met Suriname-controle

Schiphol door met Suriname-controle

-

Nederland gaat door met de zogeheten 100-procentscontroles van vluchten uit Suriname op Schiphol. Premier Balkenende heeft laten weten dat hij eerst wil dat de controles op de luchthaven van Paramaribo worden verbeterd. Pas dan overweegt Nederland een minder sterk regime op Schiphol. Met de strenge controles op Schiphol moeten drugskoeriers worden opgespoord. Momenteel worden er elke week ongeveer veertig drugskoeriers uit Suriname op de luchthaven aangehouden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES