donderdag, december 7, 2023
HomeRedactioneelNieuwe layout

Nieuwe layout

-

Does Travel & Cadushi Tours

Zoals je hebt gemerkt ziet de site er anders uit. Na zeven jaar hebben we besloten om Waterkant.Net te voorzien van een nieuwe layout. De vorige (en eerste) layout is gemaakt in maart 1999 en voldoet niet meer aan de (technische) eisen die anno 2006 worden gesteld aan websites. Het is nog even wennen, ook voor de redactie, maar we zijn ervan overtuigd dat we een betere site hebben neergezet.

De overgang zal niet in één keer gebeuren, omdat het heel veel werk is. Daarom zul je hier en daar nog de oude layout aantreffen. In de eerste fase is de voorpagina gewijzigd en alle onderdelen die met actualiteit te maken hebben zoals nieuws, columns en specials. heb je vragen en/of opmerkingen dan kun je ons mailen via ons contactformulier.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES