woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit NederlandVliegen naar Suriname goedkoper

Vliegen naar Suriname goedkoper

-

Does Travel - naar Suriname

Vliegen van en naar Suriname wordt de komende maanden goedkoper. Staatssecretaris Schultz van Haegen (Verkeer) heeft Martinair en TUI donderdag toestemming gegeven om vanaf 1 mei vluchten uit te voeren. Deze ondernemingen stellen dat de ticketprijzen gaan dalen. Ze willen hun vliegtuigen uiterlijk op 1 november inzetten op Paramaribo.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

45 REACTIES
 1. zeker vaker naar Suriname. Maar ik vraag me af wat de KLM nu gaat doen. Die zullen heus niet wachten. Overigens is MartinAir voor de helft van KLM dus ergens komt het weer terug bij de KLM, toch?


  Maak melding
 2. tickets worden nooit goedkoper, word zelf duurder, we worden gewoon voor de gek gehouden.klm, slm, air maarten zijn de zelfde, dus geen concurentie.


  Maak melding
 3. gouden bergen worden steeds beloofd, maar de tickets naar Suriname zijn nog steeds duur.
  Voor 1300 euro zit je op Aruba, Dominicaanse Republiek inclusief hotel (5*) en eten. Zelfs Curacao ben je een bedrag van 600 euro kwijt inclusief hotel. Het is ook negen uur vliegen naar bovenstaande landen. Waarom moet alleen een ticket naar Su zo duur zijn????!!! Naar Suriname betaal je alleen dat bedrag voor een ticket. Die goedkope tickets zijn altijd uitverkocht als je wilt boeken. Vlieg je met de SLM is het de laatste tijd ook niet zeker of je terugkan op de dag dat je daadwerkelijk weg moet. Of je staat op Schiphol en je kan niet weg, of je staat op Zanderij en je kan niet weg. Die ellende hoef ik allemaal niet.
  JAMMER JAMMER JAMMER


  Maak melding
 4. Tickets goedkoper naar Suriname is gewwon Onzin.

  Voor de zoveelste keer wordt men weer in de mailing genoemen want de vliegtickets van Martin Air zijn net zo duur als de rest. Het is gewoon een andere vrom van reclame maken dat het goedkoper lijkt. Maar als je alle kosten bij elkaar neem en een retourtje boekt kom je gewoon weer op het oude dure tarief. Soms moet je zelfs nog wat meer betalen ook nog.


  Maak melding
 5. Ik vindf het ook de zoveelste oplichtinsstunt van weer een vliegmaatschappij.
  De tarieven voor detickets naar Suriname zal een ramp blijven, de maatschappijen zullen ons uit blijven buiten.
  We moeten eigenlijk massaal een jaartje niet boeken uit protest, maar ja. makkelijk gezegd…………….


  Maak melding
 6. Men klaagt altijd dat de tickets naar Suriname zo duur zijn. Doe ik ook en ben daarom al jaren niet meer in Suriname op vakantie geweest. Genoeg landen waar ik voor datzelfde geld inclusief hotels op vakantie kan.
  Wat ik niet begrijp is dat ondanks het geklaag de vluchten naar Suriname bijna altijd volgeboekt zijn.
  Als nu iedereen een jaar of misschien wel 2 niet met vakantie naar Su gaat, dan komen de maatschappijen heus wel goedkopere tickets.
  Gewoon boycotten dus!


  Maak melding
 7. Waarom boycotten,degenen die niet naar hun land op vakantie willen omdat het o zo duur is,pack your things and move on to some where else.Het merendeel van de Surineds gaan graag op vakantie naar hun land,vandaar dat elke vlucht overvol zit.
  5* hotel voor dat bedrag???? hahahahahaahahah,dream on hahahahahah wat een leugenachtige stelling zeg hahahahahahaah.Boi een 5* hotel is niet voor jou budget weggelegd dus kom niet hier met je geweldigheid hahahahahahahah ai jerehh Surinamers ook met hun overdrijven.

  Ik ga heerlijk in dec op vakantie naar sweet sranang voor,€880 en dat voor 2 maanden hahahah duurrrrrrrrrr??????? Met de SLM btw.

  Klagen en nog maar klagen dat is het enige wat jullie kunnen,nog ff en jullie willen voor noppes naar Suriname.


  Maak melding
 8. de dure tickets komen door de monopolie positie die de slm sinds jaar en dag afdwingt bij de sur en ned overheden.

  de klm is niet afhankelijk van delijn adam-pbm i.t.t. wat veel mensen denken; voor de slm met 1,5 vleigtuig, 5000 personeelsleden en evenveel buitenvrouwen te onderhouden zijn deze tarieven de enige mogelijkheid om parasitair en parastataal voort te bestaan.

  een fusie tussen een aantal nationale airlines uit de regio naar het voorbeeld van sas (denemarken, zweden en noorwegen) in combinatie met professioneel,niet gepolitiseerd management is een kansrijke constructie.

  maar….. eerst grondig saneren!


  Maak melding
 9. Saya,

  Dit is de 1ste x dt k ht mt j eens bent (post nummer 13)….als fam me meldt dt ze sparen 4 n reis naar n ander land dn Su…stelt dt me toch verdrietg….al zoudn z ni bij mij logeren….hun aanwezigheid in su zouden mij en mn fam.leden goed doen….

  mr ht zou indrdaad een zeer goeed idee zijn als men de airlines…4 n grote periode boycotten…want protesdemonstraties in su en in ned…heeft tt nix geleid……dus: geef de airlines een ONGELIJK >>> zolang er n grote VRAAG is zal het aanbod stijgen (meedere airlines die vn d koek willen komen eten….) …ma mi dat’e tek’mi ai luku….!!!

  En Vene en crew, >> den sma dat’ de f’deng gewoon!!!!!!!!! en a pipel…mag tron saka saka….(zaagsel voor wie dat wil weten)…


  Maak melding
 10. KLM zal dit nooit uit handen geven,
  slavernij is afgeschaft? uitbuiterij zal blijven bestaan!!!
  De (nederlandse) Surinamers hebben geen keus,
  goedkope vluchten naar mi kondre bestaan niet en dat zal er nooit van komen.
  wie houden ze voor de gek?
  KLM, SLM, Air Martin: allemaal onder 1 hoedje,


  Maak melding
 11. Echt heel triest dat er toch weer iemand (Bobbie) over de slavernij moet beginnen. Grow up man. Geef gewoon commentaar op het onderwerp en kom niet met de frustraties van je vaders vaders vader. Ik ben half surinaams en ben 1 keer naar Su geweest. Wat jaaaren terug. Erg mooi land en ik wil graag volgend jaar weer. Hoop dat ik daar wat positievere mensen tegenkom.


  Maak melding
 12. ai…
  we klagen en klagen…het is 2007 nu, we moeten nadenken over oplossingen.

  check dit:

  sinds jaar en dag organiseren o.a. surinamers busreizen naar europese bestemmingen.(duitsland,parijs..enz). Dit zijn trips die een ieder zelf kan organiseren.

  Ok nu mijn vraag/oplossing:

  Is het mogelijk om een vliegtuig te huren en zelf onze trips naar suriname te regelen?

  Wie of welke instantie in Suriname houd de concurentie van klm tegen.
  Op de een of andere manier krijgen andere maatschappijen geen landingsrecht op luchthaven Pengel.
  Of is het juist die familie pengel die de boel frsutreerd voor ons…..waarom moet het luchthaven zo heten..maja..

  happy 2007 en moge de tarieven zakken….


  Maak melding
 13. ik denk dat het komt doordat klm etc. toch ziet dat als ze die prijzen niet zakken toch gaan er velen van ons eventjes naar huis, ik geloof niet dat die prijzen gaan zakken want dit is hun kans om ons toch te beletten om niet vaker naar huis te kunnen dan we graag willen. EERST ZIEN DAN GELOVEN


  Maak melding
 14. je vraagt of het niket mogelijk is een vliegtuig te charteren. wel dat is wel mogelijk en je zult versteld staan van de prijs. asl je die vult ben je goedkoper uit. dan wat er nu betaald wordt. iemand zou dat moeten doen. meneer Jankie bijvoorbeeld. die heeft de organisatie en de guts om dat te doen. maar dan moeten surinamers hem wel steunen.


  Maak melding
 15. Ticket goedkoper….wat een lachertje.
  Ik heb maanden geleden geboekt bij Marinair. Einelijk de stap na 10 jaar genomen om met mijn gezin naar Suriname te gaan. Nu heb ik een maand geleden gehoord dat Martinair er mee stopt. Dáááág tickets.
  Bij KLM hoef ik het niet te proberen, want dan betaal ik de hoofdprijs. Heb ik er niet voor over. Ik geloof er niet meer in.
  De surinamers moeten KLM boycotten. Het kan veel en veel goedkoper. Waarom is naar Amerika vliegen zo goedkoop? Het is bijna even lang vliegen. Ze spekken de kas, omdat ze weten dat de surinamers toch wel gaan.
  Erg jammer!


  Maak melding
 16. Ik ben het eens met diegenen die erachterstaan om minstens twee jaar de hele slm/klm te boycotten.
  Maar het geval wil dat het gross van mijn medeSurinamers net zo zijn als die hypocrite witte-mensen.
  Schelden, vloeken en geen actie..
  Het is alleen erg als je een ziek familielid wil bezoeken of (nood) gedwongen naar een sterfgeval c.q. begrafenis (moet)wil.
  Als wij echt de prijs van de ticket omlaag willen dan moeten wij echt minsten massaal een jaar niet naar ons geliefd SURINAME vliegen. Suriname is nog steeds het stiefkind van Holland, Antillen staan nog steeds boven ons ga de geschiedenis maar na.
  Lees het boek van Daniel Estulin dan wordt je wel wijs waarom.Titel: De Ware Geschiednis v/d BilderbergConferentie.
  Meer zeg ik niet. Groeten Bernardo


  Maak melding
 17. Ja mensen, ik moet eerst zien en dan geloven.
  Laten we met z’n allen beloven dat we gaan boycotten dus 1 a 2 jaren niet op vakantie gaan naar Suriname.

  Met vriendelijk groet,
  John


  Maak melding
 18. John,
  Suriname zal het veeleer kunnen stellen zonder John dan omgekeerd.

  Laten wij er geen doekjes omwinden. Het reizen tussen Paramaribo en Amsterdam is geen mooi mooi maar famiri-wise een must en daar moeten die uitbuiters/onderdrukkers wat aan doen.


  Maak melding
 19. Volgens mij is Martinair van KLM, dus KLM blijft toch nog op de route van Shiphol – Suriname. jammer dat Suriname geen winst zal maken, omdat al dat geld toch weer naar KLM gaat.


  Maak melding
 20. wij worden voor de zoveelste keer weer voor de gek gehouden.
  Weet je wat ik zo dom vind van de surinaamse regering
  dat ze niet beseffen, dat ze heel veel geld laten liggen, op de route amsterdam-paramaribo visa versa
  In plaats dat ze de tourisme stumuleren, ddor de ticket
  goedkoper te maken, dan zou er meer toeristen naar parbo af reizen dus meer geld, maken ze het juist duurder, kwestie van inzicht.


  Maak melding
 21. Ik vraag me in gemoede af waarom vluchten naar Curacao goedkoper zijn, dan vluchten naar Suriname terwijl de afstand amsterdam- willemstad groter is dan a’dam- zanderij.
  KLM biedt nu vluchten naar Curacao aan voor 499 euro, maar naar Su is het zo’n 150 euro duurder. Waar ligt dat nou aan, ik snap dit niet. Waarom niet dezelfde prijs voor een ticket naar Su of lager, want de afstand is korter. Wat is de reden dat de Surinamereizen zo onbeschoft duur blijven?


  Maak melding
 22. Eerst zien en dan geloven. De ongelovige Thomas ben ik niet, maar ik heb nogsteeds te doen met mensen en vooral als politici iets zeggen. Time Will tell.


  Maak melding
 23. Klm voelt de hete adem van Turkisch airline. Die willen ze zeker buiten de deur houden. Ze willen ook niet dat Suriname de poort van Zuid Amerika wordt van diverse vlieg richtingen.
  De tijd van KLM moet voorbij zijn. Suriname moet verder kijken naar andere vlieg mogenlijkheden.


  Maak melding
 24. Ik wil gaan emigreren naar su al ik met pension gaat. in 2017 de prijzen van huurwoningen scheelt behoorlijk met nederland en levensonderhoud is veel goedkoper dan in nederland.heerlijk weg uit nederland.


  Maak melding
 25. Wat ga je doen in Suriname gerard van der sluis Hellevoetsluis? Wat voor werk zal je doen?
  Daar kan je niet je hand ophouden. Zeker heb je pensioen van Nederland! Anders kom je echt niet uit in Suriname waar alles duurder is geworden. Waarom kwam je naar Nederland?


  Maak melding
 26. monopolie ,slm moet betalen aan klm ,want slm koopt de afgeschreven toestellen van klm die ze bijna nooit afbetalen onderhoud wordt verzorgd door klm kosten schiphol wordt maar bij achterstand betaald duss klm heeft macht op slm,surinamers denk toch na,de turken kunnen een heel landingsveld aanleggen en meer verzorgen hebben ze ook gedaan in tunesie en kunnen dat ook voor su doen als de leiders (lijders) de deal doorbreken ,en keihard gaan onderhandelen dat doen ze niet want tjokoe is belangrijker dan lange termijn politiek .de reclame vluchten su goedkoper is omdat de duivel en zn roversbende inzien dat er niks meer valt te stelen dan de surined te beroven van hun opgespaarde geld.be awake berouw komt later pas er zijn vele andere mooie vakantie landen de aarde is groot veeelll te ontdekken.


  Maak melding
 27. Een paar domme reacties hierboven gelezen.
  Tui is een Duisbedrijf en te vergelijken met Martinair in Nederland.
  Martinair is een dochter onderneming van klm.
  Klm heeft 100% zeggenschap over Martinair.
  Door een fusie zijn heel wat piloten hun baan kwijt .
  Denk aan de processen waarbij de Martinair piloten dezelfde salaris en bevordering wilde hebben.
  Dus naast klm blijft Martinair die ook klm is maar gezien moet worden als prijsvecter..
  Wie is hier de lachend derde klm natuurlijk en Nederland.
  Minister bedankt dat je weer een Nederlandse bedrijf bevoordeeld.
  Slm kan de route niet aan denk aan onderhoud van vliegtuigen.
  De problemen kennen wij allemaal al.
  Bij defect moet een ander toestel gehuurd worden.
  Terwijl klm over toestellen beschikt en niet zal aarzelen om bij een opkomst zijnde tsunami dat in 2018 is voorspeld zijn mensen zal ophalen met inzet van een extra toestel.


  Maak melding
 28. Wij worden weer in de boot genomen deze man liegt .
  Je kan naar Amerika voor 400€ zelfde tijd uur en km maar wij betalen 2keer zoveel het zijn oplichters .


  Maak melding
 29. We worden gewoon opgelicht door de klm.
  Tel uit die winst van ze 3 vluchten per x zoveel pers x ticket prijs.
  Bijna / ongeveer 2 a 3 ton voor voor per rit .
  schandalig.
  De mensen die met klm reizen zijn mensen met geld , die kunnen het missen dus de prijs zal nooit dalen.wit en donkerwit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES