woensdag, april 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameParlementariër: vraagtekens gedrag minister Gilds

Parlementariër: vraagtekens gedrag minister Gilds

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 jan – Er kunnen vraagtekens geplaatst worden bij het gedrag van minister Gilds van Handel & Industrie. Dit zegt NDP-parlementariër Rashied Doekhie. Op zijn minst zou onderzoek gepleegd moeten worden na Gilds zijn verklaring over de aankoop van een woning voor zijn in Nederland aangehouden neef. “Deze persoon heeft bekend dat hij betrokken is geweest, maar toch doet men alsof dit de normaalste zaak van de wereld is”, aldus Doekhie.

Politiek wordt geen vin veroerd, terwijl er toch sprake is van een vergaande verklaring. “Minister Gilds is passief betrokken geweest bij deze witwaspraktijk”, zegt Doekhie tegenover Dagblad Suriname. Het heeft er veel van dat met twee maten wordt gemeten bij personen die zowel direct als indirect betrokken zijn geweest bij witwaspraktijken. Was het iemand anders, dan was er anders gereageerd.

“Vooral wanneer die persoon in kwestie geen deel uitmaakt van de Nieuw Front-plus regering. Want het is heel simpel om een stempel te drukken op andere politieke partijen, terwijl men de balk in zijn eigen ogen niet ziet”, aldus Doekhie. Het is dan ook jammer dat onderzoek uitblijft, nu Gilds al vier jaren op de hoogte blijkt te zijn geweest was van de drugspraktijken van zijn neefje Andy Groeneveld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Nice weblog here! Additionally your website loads up very fast!
    What host are you the use of? Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my web site loaded up as fast as yours lol


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES