Lijk vermiste advocaat geborgen

2

PARAMARIBO, 30 dec – Het lijk van de eerdere vermiste advocaat, Thoelsiepersad Gangaram Panday, is gevonden op d Suriname-rivier. Er is vermoedelijk sprake van zelfmoord. Zijn voertuig was eerder aangetroffen in de omgeving van de Jules Wijdenbosch-brug, waarvan vaker gesprongen wordt bij zelfmoordpogingen.

In de auto is een briefje aangetroffen met passages die kunnen duiden op zelfmoordplannen. Zijn tas, toga, mobiele telefoon, documenten en geld zaten keurig opgeborgen in de kofferbak. “Een afscheidsbrief kan je het niet noemen, maar er staan daarin wel enkele zaken die te denken geven”, zegt een politiebron tegenover de Ware Tijd. Tot nog toe is vergeefs gezocht in de omgeving van de brug.

Ook is op de Surinamerivier uitgekeken. Nog een dag tevoren heeft Gangaram Panday normaal zaken afgehandeld. Zijn personeel werd uitbetaald en de energierekening voldaan. Ook heeft hij nog contact gehad met collega’s. Tegen de gewoonte in ging hij niet naar huis nadat hij van het werk vertrok en belde ook niet. De familie raakte echt bezorgd alarm, toen later ook zijn mobieltje niet beantwoord werd.

2 REACTIES

 1. Waarom nou doodzonde de kennis is tevens ook verloren gegaan. Denkt goed na voordat je zo een daad begaat.
  Wij moeten met een gemist leven vrouw en kinderen en de familie.
  Please

  Shaantie shaantie


  Maak melding

 2. Deze Advocaatje heeft dingen begaan die hij niet kan verantwoorden misschien,straks lees je weer een Hindoestaan.
  Het kan een ieder overkomen,dus niet over etnische gelul aub.Sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.