dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameTwee verdachten moord echtpaar nog aangehouden

Twee verdachten moord echtpaar nog aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 dec – Twee van de vier verdachten van de moord op het Chinese echtpaar Mo Tin Sung blijven aangehouden. Dit meldt de Ware Tijd. Supermarkt-eigenaar Wong Kok Kion en zijn vrouw Huang Yucan Yun zijn in vrijheid gesteld. “Omdat op hun geen schuld is gevonden en er daarom geen aanleiding is hen langer in verzekering te stellen”, zegt advocaat Coen Ooft.

De twee andere verdachten zijn evenals de Wong Kok Kion’s, kennissen van de slachtoffers. Wong, zoals hij in de buurt bekend staat, is niet meteen naar huis teruggekeerd na zijn vrijlating. “Wong is ook vrij, maar is niet meegekomen. Ik wil liever niet zeggen waar hij zich op dit moment bevindt”, zegt mr.Ooft. De man moest aan het begin van zijn arrestatie worden opgenomen in het ziekenhuis.

Direct na de moord werd hij door buurtbewoners aangemerkt als verdachte. De supermarkt bevindt zich in het pand van de Mo Tin Sung’s en verondersteld wordt dat Wong vrijelijk toegang had tot het woongedeelte van de slachtoffers. Ook is de brandkast leeggeroofd. “Ik voel me goed,” zegt mevrouw Huang. Wanneer de supermarkt weer opengaat weet ze nog niet.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES