maandag, april 15, 2024
HomeNieuws uit SurinameVice-president Sardjoe hoeft toch niet te kiezen

Vice-president Sardjoe hoeft toch niet te kiezen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 23 dec – Vice-president Ramdien Sardjoe hoeft niet meer te kiezen tussen zijn staatkundige positie en het voorzitterschap van de VHP. De dissidente groep binnen de partij heeft besloten zijn eisen te alten vallen. Er is een gesprek gevoerd tussen Sarjoe en de groep partijbonzen, die zeggen een andere visie te hebben op de ontwikkeling van de VHP.

Die visie is gezamenlijk onder de loep genomen. “Het bekleden van beide functies wordt ervaren als een noodzakelijke vereiste om de partij naar verdere hoogten te voeren”, meldt de Ware Tijd. Politieke activiteiten van de dissendenten zijn ook besproken, waaronder vergaderingen met delen van de achterban. Partijen lijken nu beter op elkaar afgestemd.

Nu wordt aangegeven dat de activiteiten ondersteunend bedoeld waren. Agesproken is voortaan rechtstreeks te communiceren. Ook is er overeenstemming over de noodzaak van een profielbeschrijving van functies, die moeten worden ingevuld in binnen- en buitenland. De coalitie onderhandelt binnenkort over functies in Raden van Commissarissen en op ambassades.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES