donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentWin kaarten voor 'Kaseko in Concert' 22 nov in R'dam

Win kaarten voor ‘Kaseko in Concert’ 22 nov in R’dam

-

Does Travel - naar Suriname

Van 16 t/m 22 november is de unieke theatertour ‘Kaseko in Concert’ te zien in diverse theaters in Nederland. Met artiesten uit Suriname en Nederland is dit een evenement dat je niet mag missen! Op Waterkant.Net kun je bovendien 2 kaarten winnen voor de voorstelling op zondag 22 november om 16.00u in het Luxor theater te Rotterdam. Lees hieronder hoe je kunt meedoen aan deze Facebook actie door dit bericht te liken, delen en iemand te taggen.

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en een basis ingrediënt in de dansbare muziek van grote namen uit de rijke Surinaamse muziekcultuur zoals: Conjunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters & Orchestra Tropical.

In ‘Kaseko in Concert’ gaat het publiek samen met de 16-mansband op reis door de Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot en met 1980. Dit alles wordt aan elkaar gepraat door de in Suriname razend populaire stand-upcomedian, Clifton Braam. Naast Clifton Braam komen de volgende artiesten ook langs: Nato Grootfaam, Patricia van Daal, Gregory Wijngaarde en John Oldenstam.

Win 2 kaarten voor de Kaseko in Concert voorstelling op zondag 22 november om 16.00u in het Luxor theater te Rotterdam. Deel dit bericht openbaar op jouw Facebook pagina (dus deze link: https://www.waterkant.net/?p=48180) en TAG daarbij een vriend(in) die je mee wil nemen. Stuur vervolgens een mail naar [email protected] waarin je vermeld waarom jij die kaarten zou moeten winnen. Uit alle inzendingen wordt de leukste gekozen! Sluitingsdatum 15 november.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES