vrijdag, maart 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameStart rehabilitatie Suralcoweg in Suriname

Start rehabilitatie Suralcoweg in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Vijay Chotkan van het Surinaamse ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C), heeft onlangs het startsein gegeven voor het rehabiliteren van de Suralcoweg. Deze weg, die in het district Para ligt, is vanwege infrastructurele reden moeilijk begaanbaar.

De Suralcoweg die een verbindingsweg vormt tussen Wanica en Paramaribo is in de jaren 60/70 aangelegd. Intussen wonen er ongeveer 1000 mensen in de omgeving die dagelijks gebruik moeten maken van deze weg. “Ik wil werken aan een permanente oplossing voor het steeds terugkerend probleem van deze weg en kan helemaal begrijpen dat de nood hoog is”, aldus minister Chotkan.

De bewindsman bedankte de bewoners voor het geduld dat zij jaren  hebben gehad en nooit hun vertrouwen hebben opgegeven in het beleid van deze regering. Verder is de bewindsman de verschillende actoren die een bijdrage hebben geleverd aan dit project erkentelijk. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door S. Main Transport NV.

Naast de minister en de Districtscommissaris van Para, Armand Jurel waren ook aanwezig, Ricardo Panka, ex-DNA lid van het district Para en leden van de Commissie Openbare Werken in DNA Oesman Wangsabesari, Patrick Kensenhuis en Glenn Sapoen, Allen volksvertegenwoordigers.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

20 REACTIES
  1. Lets Make Surinam Great Again

    Wir Shaffen Das

    Jong Suriname

    Ik ben ervan overtuigt dat heelveel NDPers ook dit gebeuren feestelijk gaan aanschouwen als of de NDP de Champions League gewonnen heeft.

    Mijn mening is.. NDP is aan de macht zij moeten het doen. Alles wat de front regering na gelaten had of over het hoofd heeft gezien moet NDP aanpakken en afmaken dat is voor mij een onderdeel van politiek bedrijven.

    Na 2020 als er een ander partij aan de macht komt moet men geen discussie gaan aanwakkeren van waarom de NDP dat toen niet gedaan had .

    De Partij Die Aan De Macht Is Die Moet Het Doen

    Wij Surinamers hbben de gewoonte om terug te vallen naar het verleden. Sommigen gaan naar het slavernij verleden of naar of de tijden van Henk Arron.. Sommige gaan naar het slavernij verleden.

    Ik Vind Het Van Een Zeer Laag En Belachlujk Nivo Als Men Zo Discuseerd


    Maak melding
  2. @@Ivanofski
    Ik deel jou mening. Ik hb er ook moeite mee. Sommige
    Surinamers zijn vast blijven hangen in het verleden
    Ze leven nog in de tijden van toen.


    Maak melding
  3. @@Cilica stanga

    Jij bent ook blijven vast zitten in het verleden.. strx zal je het hbben over de tyden van voor onafhankelinkheid .

    Dat men arron had gewaarschuwd om geen onafhankelijkheid te nemen..

    Dat is al voor bij.. richt je op it heden en op de toekomst
    Dat moet jou levens strategie zijn..

    Laat het verleden met rust je kan er nix meer aan veranderen


    Maak melding
  4. Als ik al deze mensen zie, die staan te kijken, sommigen met opgevouwen handen krijg ik het idee, dat het niet ver komt met de rehabilitatie van deze weg.


    Maak melding
  5. Nergens op de wereld ziet men zulke taferelen, dat Rampen toeristen zich toekijken hoe een weg wordt aangelegd of gerehabiliteerd alsof het iets nieuws is wat die schaamteloze paarse criminelen aan het doen zijn. Als deze trick techieken zijn de visitekaartjes voor de Surinaamse volk die in mei 2020 in de diep zee gaan springen .


    Maak melding
  6. I@@ Brantimaka

    Je doet je naam eeraan
    Als je moeite mee heb wat die gasten aan het doen Ijn sluit je ogen of kijk de anderkant op. Belangerijkst het word gedaan.


    Maak melding
  7. Weet jij wat is het ze kunnen het niet hebben wat er allemaal gedaan ✅ wordt,want hun voor gangers hebben geen moer gedaan toen ze daar zaten ondanks het ontwikkeling Hulp die ze kregen van uit Nederland.


    Maak melding
  8. Dan zijn het juist hun aan de zij lijn te schreeuwen 😱 het is nooit goed 😊 weet jij nog dat ouders toen maar 3;50 SRD Kinderbijslag kregen toen de NPS en front daar zaten daar hoor je niemand meer over praten.


    Maak melding
  9. Rustig maar mensen, bij de start van de bouw van de
    verschillende bruggen, was er ook steeds een mooien
    ceremonie met Belangrijke Paarse figuren en de uitvoerders !

    Ook toen heeft men VERZWEGEN dat er MILJOENEN aan
    TJUKU’S werd verdiend/ge-ind door hoge Paarse politici !

    Dus ook in dit geval : A VOLK E PAI EDE !

    STOP DE GRAAIERS IN SRANAN, A VOLK E PINA WREED !


    Maak melding
  10. Dit is duidelijk een zoveelste verkiezingsstunt bedoelt om de mensen weer eens voor de gek te houden want na de komende verkiezingen zal het volk prompt weer vergeten worden tot de volgende verkiezingen.
    Waarom kunnen de wegen niet regelmatig worden onderhouden maar rent men pas wanneer de verkiezingen naderen om dat te doen met heel veel poeha eromheen ??? Dat is echt het niveau van een primitieve bananenrepubliek.

    Het is ook typisch dat er voor heel wat van dit soort infrastructurele projecten geen eerlijke openbare aanbestedingen worden gehouden. D.w.z. dat er ergens behoorlijk wat geld aan de strijkstok blijft hangen en er een flinke njang wordt gemaakt.


    Maak melding
  11. @@@Kalle
    Wat een paarden lul ben jij zeg. Pannekoek ik vind dat jij echtvals een bis wijf redeneerd. Je praat veel maar inhoudelijk ben je echt zwak. Jou verhalen gaan steeds weer over de zelfde shit . Ik baal er van man


    Maak melding
  12. @prive,

    Je zwakke karakter laat jij al blijken door te schelden.
    Dan bent jij naar mijn inziens een opgedroogd pisvlek.
    Zelf heb je waarschijnlijk geen nagel om je reet te krabben. Over inhoudelijk gesproken kan jij dat ook niet. Dus hou je waffel dicht.


    Maak melding
  13. Het word geen weg dat geasfalteerd daar voor moet men een andere planning maken .

    Het word een weg dat men gedeelte dat slecht is met lateriet Bauxiet word dicht gemaakt met een machine en een paar trucks Lateriet .

    Suralco weg is 23 km lang en eindig bij de Saramacca Rivier .

    Wanneer het regent is het te hopen dat je nog kan rijden .

    Zie gebied via google Sateliet en geen verrekijker als NDP Schurken .

    Java weg is wel geasfalteerd door de oude politiek is ook 25 km lang eindig ook bij de Saramacca Rivier .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES