vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEconomieEerste Communicatie Awards uitgereikt in Suriname

Eerste Communicatie Awards uitgereikt in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Karin Refos is zondag tijdens de uitreiking van de eerste Communicatie Awards in het Ramada Paramaribo Princess hotel gekozen tot Communicatievrouw van Suriname 2016. Dit vanwege haar unieke en innovatieve bijdragen binnen het communicatie vakgebied. Refos van Stas International heeft aantoonbare originele en efficiënte prestaties geleverd op het gebied van communicatie, aldus de organisatie.

De Communicatie Award is een initiatief van het Centrum voor Communicatie en Public Relations (CCPR). Deze erkenning wordt gegeven aan personen die veelvuldig en noemenswaardige bijdrage hebben geleverd binnen de communicatie branche in Suriname.

De winnaar in de categorie ‘beste slagzin’ is Kenzo Soemodihardjo ook van Stas International met de slagzin ‘Het Kan bij KirpalaniKom’. De winnaar in de categorie ‘best geschreven stuk’, is Karina Jap A Joe met het stuk ‘Oproep aan Opvoeders’. De grote reclameprijs ging eveneens naar Kenzo Soemodihardjo voor de TV commercial ‘Diamond Blue’.(FOTO: CCPR | Karin Refos en zoon Kenzo Soemodihardjo)

TV commercial ‘Diamond Blue’:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES