donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBroederliefde op Bakka'Na Party Maassilo Rotterdam

Broederliefde op Bakka’Na Party Maassilo Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Ieder jaar organiseert GoodTimes haar populaire en traditionele Owru Yari Bakka’Na Party in Rotterdam. Een gezellig Surinaams feest zoals we dat in Suriname gewend zijn, van 15.00u ’s middags tot 22.00u ’s avonds. Ook dit jaar vindt de enige, echte Bakana Party in de Maassilo plaats op zaterdag 31 december. En voor deze jubileum editie powered by PARBO & BORGOE, heeft de organisatie vandaag de eerste namen van de line-up bekend gemaakt. Niemand minder dan de groep BROEDERLIEFDE komt Owru Yari spectaculair en in stijl vieren in de Maassilo!

Tijdens de FunX Music Awards dit jaar wonnen ze awards voor ‘Best Single’ & ‘Best Group’. En momenteel verovert de groep heel Nederland want ze staan voor de 12e week op rij op nummer 1 in de Album Top 100! Ze stonden afgelopen zomer niet alleen op festivals als Appelsap en Latin Village, maar ook op Lowlands en Pinkpop. En nu kun je ze mee maken op de BAKKA’NA Party in de Maassilo.

Hoewel het pas augustus is, gaan de EARLY BIRD tickets al heel hard. Honderden mensen hebben deze zomer al een goedkoop kaartje oftewel Early Bird voor slechts 15 euro kunnen kopen via www.bakkana.nl. Deze grote Owru Yari viering zoals we dat in Suriname gewend zijn, moet je een keer meemaken. Ga voor alle info naar de site www.bakkana.nl of bekijk het filmpje hieronder en kom gezellig een DJOGO drinken op 31 december in de Maassilo!

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES