donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit NederlandRuud Gullit toch niet naar Nederlands elftal

Ruud Gullit toch niet naar Nederlands elftal

-

Does Travel

Ruud Gullit wordt toch niet de nieuwe assistent van bondscoach Danny Blind bij het Nederlands elftal. Gullit (53) was in beeld om de naar Fenerbahçe vertrokken Dick Advocaat op te volgen, maar volgens De Telegraaf kon de voormalig aanvoerder van Oranje het niet eens worden met technisch directeur Hans van Breukelen over de voorwaarden in zijn contract.

De 66-voudig international heeft de KNVB donderdag laten weten dat hij afziet van de functie. “Er waren issues en die werden niet opgelost”, aldus Gullit tegenover de Volkskrant. “Ik kan wel zeggen het niets met geld te maken heeft. Het is wel jammer, want ik wilde wat doen voor het Nederlandse voetbal. Ik vroeg om zekerheden, en die zekerheden kon ik niet krijgen.”

Volgens Van Breukelen had Gullit twee eisen waar de bond niet aan wilde voldoen. De oud-topvoetballer wilde promotie binnen de technische staf maken als er iemand zou vertrekken. Daarnaast wilde hij tussentijds kunnen vertrekken bij Oranje. Volgens Quote wordt Gullit geen assistent-bondscoach, omdat hij iets te veel aasde op het baantje van de bondscoach. (FOTO: Gullit onlangs in Suriname)

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. Zit in de genen,hebzucht, roem,haaa..dat je een top voetballer geweest bent,wil niet zeggen dat je ook een top trainer bent of zult worden,zie marco van basten,johan neeskens,,,enz….hij heeft totaal geen allure,s voor het trainers vak.Meer allure,s voor vrouwen,deze man noem ik geen surinamer,never,wat hij ooit gezegd heeft in studio sport,ik voel mij geen surinamer,wat ga je dan doen in suriname,ziek ding.Clarence seedorf,dat is de man,heeft het ook bewezen,ruud had zijn eigen vader verstoten.


    Maak melding
  2. Van Breukelen moet normaal doen en zaken die in het profvoetbal normaal zijn, gewoon accepteren en niet anders gaan uitwerken. Van Breukelen wilde met deze daad laten zien dat hij ook iets kan voorstellen door Gullit te dwarsbomen.

    Van Breukelen is gewoon een omhoog gevallen centenbak. Hij heeft een grote dinosaurusonderkaak en loopt met een toiletbril voor zijn ogen in de rondte.

    Gelukkig dat Gullit op zijn actie gereageerd heeft en het publiek de juiste informatie geeft. Hierdoor heeft hij centenbakje geneutraliseerd.

    Recht En Waarheid Maken Vrij

    God Zij Met Ons Surinamers


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES