donderdag, maart 28, 2024
HomeFotoKarate bandentoernooi voor beginnelingen

Karate bandentoernooi voor beginnelingen

-

Does Travel

De veel kleinere Shanil Ramsaroep van karateclub Funakoshi(l) scoort op sublieme wijze een ippon (volpunt) op Rahiel Damari van Karate Instituut Burgos(r). De twee vochten zaterdag een taaie partij bij de opening van het karate bandentoernooi voor beginnelingen in de Chinese sporthal. Iets meer dan 250 vechters met de witte, gele of oranje band uit tien van de twaalf karate clubs in Suriname namen deel aan deze krachtmeting, die tot en met zondag duurde. De Surinaamse Karate-Do Associatie (SKA) stond versteld van het talent dat zich heeft aangediend. De participerende clubs zijn: Bushido, Burgos, Funakoshi, Karate De Cristo, Kenzetsu, Kime, Lelydorp, Mawasi, Poeketie en Seiken.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

1 REACTIE
  1. Samidin pleit voor vergoeding voor verzorgers mensen met beperking
    23-08- 2016
    Samidin pleit voor vergoeding voor verzorgers mensen met beperkingAssembleelid Naomi Samidin (NDP) zou graag beleid vanuit de regering willen zien waar mensen, die de algehele zorg hebben over iemand met een beperking, ook een uitkering kunnen krijgen. “Alleen de mensen met een beperking krijgen een uitkering, terwijl degene die voor zo iemand zorgt vaak genoeg niet buiten huis kan werken. Ik hoop dat we dit kunnen meenemen als beleidsmaatregel, omdat ook deze groep het zwaar heeft”, stelde Samidin maandag tijdens de verdere behandeling van de suppletoire begroting in De Nationale Assemblee (DNA)…………………………………………….

    Helemaal goed ik ben volkomen eens, jullie moeten jou visie/ideeen naar voren brengen om het land gezond te maken met vriend.groet
    Robert.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES