zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentHuan Graanoogst maakt debuut in show Roué Verveer

Huan Graanoogst maakt debuut in show Roué Verveer

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Surinaamse comedian Huan Lastig “Grantjie” Graanoogst staat in het voorprogramma van cabaretier Roué Verveer’s show ‘Tjar A Lobi’, die binnenkort weer in Suriname te zien is. Graanoogst, die met name bekend is van zijn Facebook filmpjes, maakt daar zijn stand-up comedy debuut.

Verveer vliegt binnenkort naar Suriname voor vier voorstellingen van zijn in juli uitverkochte show ‘Tjar A Lobi’. De eerste twee shows zijn op 20 en 21 december in de Banquethall van Torarica en daarvoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Op 22 en 23 december is hij te zien in theater Thalia. Voor deze shows zijn de kaarten reeds uitverkocht.

“Ik vind het geweldig dat mijn eerste keer gelijk met iemand als Roué is en ben enthousiast. Tegelijkertijd ben ik ook zenuwachtig, maar zal m’n best doen natuurlijk en kijken hoe het verloopt”, reageert Grantjie. “Het is trouwens de eerste keer dat ik officieel stand-up comedy ga doen”, vult de Facebook comedian aan. In het voorprogramma staan ook Pres Juriaantje en Clifton Braam.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES