vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTijd voor Fatu Improv comedy op zondag 22 februari

Tijd voor Fatu Improv comedy op zondag 22 februari

-

Does Travel - naar Suriname

Laat je op zondag 22 februari om 15.00 uur verrassen door een geheel geïmproviseerde comedy show tijdens Fatu Improv in het Bijlmer Parktheater in Amsterdam. Rauwe, hilarische comedy waarbij het publiek net zo belangrijk is als de spelers zelf. Met een vette line up: Rayen Panday (The Comedy Factory, Mag Ik U Kussen?), Anuar (Anuar TV, The Comedy Factory), Jeffrey Spalburg (De Pappies) en DJ Phantom (Raggadonz).

Line up:
Jeffrey Spalburg – Niet alleen bekend als MC van Fatu maar van nog heel veel meer. Zoals van zijn hit Paramaribo-o-o en zijn optredens in het Comedy Café bijvoorbeeld.
Rayen Panday – Graag geziene gast bij Fatu. Rayen is een aanstormend cabaretier en stand-up comedian. Hij schrijft ook voor De Dino Show van Jandino en was te zien bij The Comedy Factory.
Anuar – Krijgt alleen maar lovende recensies voor zijn programma’s. Anuar is comedian, tekstschrijver, maar bovenal een charmant lefgozertje met de beste grappen.
Host Big Ed – Big Ed is gevat, opgewekt, heeft een vlotte babbel en is bekend van Streetcomedians en tv-programma’s als Yotta en FOX Dailybuzz.
DJ Phantom (Raggadonz)

Fatu Improv is elke keer nieuw en elke keer anders! Ticket € 13,50 (inclusief drankje). Reserveren via [email protected] of 020-3113930. Zondag 22 februari om 15.00 uur. Eindtijd: ± 17:30 (inclusief pauze)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES