vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenEconomieLancering aangepast Lottospel in Suriname

Lancering aangepast Lottospel in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Simon Wall, vice president & director Business Development van Canadian Bank Note, heeft zaterdag gepleit voor naleving van een rechtvaardigheidsprincipe van aanbieders van loterijen. Hij deed de oproep tijdens een ontmoeting met de pers in Courtyard by Marriott Hotel bij de lancering van een aangepaste Lottospel en de presentatie van een modernere look van de kansspelen van het bedrijf. De inlegbedragen blijven dezelfde en de minimum jackpots zijn fors verhoogd, maar wel zal de deelnemer nu zes nummers uit 32 in plaats van 30 getallen moeten kiezen.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. “Hij deed de oproep tijdens een ontmoeting met de pers in Courtyard by Marriott Hotel bij de lancering van een aangepaste Lottospel en de presentatie van een modernere look van de kansspelen van het bedrijf.”

    Elke vorm gok- of kansspelen heeft geen enkele meerwaarde voor de ontwikkeling van de bevolking. Het heeft alleen negatieve effecten zoals: gokverslaving, schulden, ontwrichting van gezinnen. Het moet gewoon verboden worden.

    En La Sombra Del Arbol


    Maak melding
  2. Ik vind dat alle kansspelen in handen van de overheid moeten komen,zodat alle baten gebruikt kunnen worden om het land op te bouwen.Heel veel winst uit de casino’s gaat rechstreeks naar Turkije.Wat hebben wij eraan?


    Maak melding
  3. Ja het is een prima idee dat het gokken in handen van de overheid moet komen. Zo zijn de deelnemers gegarandeerd van eerlijk spel, en kunnen alle negatieve uitwassen voorkomen worden.


    Maak melding
  4. 29 sept. 2014

    Suriname, leer eerst uit het komend resultaat van onderzoek gericht op de Staatsloterij van Nederland.

    Soso fufurumang !! A monie no e tang ini Sranang !!
    Srika


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES