vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJeffrey Spalburg brengt WK-single en videoclip uit: Maracanã!

Jeffrey Spalburg brengt WK-single en videoclip uit: Maracanã!

-

Does Travel - naar Suriname

Na zijn zomerhit Hengelo-o-o en de opvolger Paramaribo-o-o met reggae-artiest Kenny B, is cabaretier Jeffrey Spalburg nu terug met Maracanã, een knallende single met bijbehorende videoclip speciaal voor het WK voetbal in Brazilië! Het opzwepende, zomerse nummer met een Braziliaanse vibe is vernoemd naar het stadion waar de finale zich plaatsvind in juli: het Maracanã-stadion in Rio de Janeiro! Naast de Nederlandse versie van het nummer komt er een Engelstalige versie uit.

De videoclip van de single is een knipoog naar het WK. Met veel Braziliaanse billen, humoristische typetjes van Jeffrey Spalburg en cameo’s van comedians Jandino Asporaat en Arie Koomen. De Engelstalige versie komt op 30 mei online op hetzelfde YouTube kanaal!

De clip is gerealiseerd door Helemaalloos Producties, die ook de video van Hengelo-o-o voor hun rekening namen. De productie is in handen van Men At Work TV Produkties. De Nederlandse en de Engelse versie van het nummer zijn te downloaden via iTunes.

Bekijk de videoclip hier:

UPDATE 31/5:
De clip is inmiddels als ‘alleen geschikt voor 18+” aangemerkt door Youtube. Er is nu ook een Engelse versie uit van dit nummer:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES