donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNieuwe videoclip en single van La Fiesta: 'One More Time'

Nieuwe videoclip en single van La Fiesta: ‘One More Time’

-

Does Travel

De populaire allroundband La Fiesta heeft deze week haar nieuwe single en bijbehorende videoclip ‘One More Time’ uitgebracht. De zeer swingende en opzwepende track past perfect bij de komende zomerperiode, meldt de band in een persbericht. Het nummer ‘One More Time’ verschijnt 2 jaar na hun vorige goed ontvangen single en videoclip ‘Sissa’.

De videoclip van ‘One More Time’ is nu reeds te zien op Youtube via https://www.youtube.com/watch?v=EuezjD_q7ko, maar het nummer zal voor het eerst aan het grote publiek gepresenteerd worden op de Caribbean Pinkster Party op zondag 8 juni 2014 (1e Pinksterdag). Dit feest georganiseerd door www.carifesta.nl vindt plaats in de Sir Winston Club te Rijswijk(Zuid-Holland).

De allroundband La Fiesta bestaat al bijna 20 jaar en heeft een indrukwekkende geschiedenis in binnen- en buitenland als het gaat om het maken van muziek en en verzorgen van live optredens. De band is vaak gevraagd op grote feesten zoals Zsa Zsa Su, Borgoe Party maar ook op de Friday Night Outs van het Holland Casino. Een van de hoogtepunten was vorig jaar het optreden van La Fiesta in het voorprogramma van Kassav’ in Den Haag en vorige maand een optreden in Riyadh (Saoedie Arabië).

‘One More Time’ zal deze maand ook te horen zijn op 28 juni 2014 tijdens de ‘ This is Fete’- party samen met mr.Z. & 330Madness en DJ Ray Escobar in locatie P60 te Amstelveen.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES