dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentRapper Negativ naar Suriname voor opname TV programma Atlas

Rapper Negativ naar Suriname voor opname TV programma Atlas

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse rapper, acteur en radio-presentator van Surinaamse afkomst ‘Negativ’, is gisteren samen met een aantal andere bekende Nederlanders naar Suriname vertrokken voor opnames van het AVRO TV programma ‘Atlas’. De rapper, wiens echte naam Maurits Delchot is, gaat in Suriname met andere deelnemers op zoek naar goud.

De eerste serie van het TV programma Atlas speelde zich afgelopen jaar af in Marokko. In het tweede seizoen van Atlas wordt opnieuw een avontuurlijke tocht ondernomen door een groep bekende Nederlanders. Dit keer treden de deelnemers in de voetsporen van de goudzoekers van Suriname. In tien etappes zullen twee teams onder leiding van presentatrice Lauren Verster in Suriname strijden om een stuk van de Atlas: de kaart die uiteindelijk zal onthullen waar het geld is verstopt in het regenwoud, meldt de AVRO.

Voor rapper Negativ is het avonturenprogramma niet het eerste televisiespel waar hij aan meedoet. Vorig jaar zat hij Expeditie Robinson en in 2011 deed hij mee aan Fort Boyard schrijft Televizier.nl. “Ik heb meegedaan aan een ander programma dat hierop lijkt en dat ging niet zo heel welvarend. Dus ik wil wel een stukje van mijn mannelijkheid terug. Dus dat is wel een reden dat ik meedoe. Ik ging vroeger bijna elk jaar op vakantie naar Suriname, maar ben nog nooit daar in het bos geweest. In de stad overleef ik heel makkelijk, maar het bos is toch wat anders” schrijft de site.

Delchot is ook bekend van de films Bolletjes blues! (2006), Alleen maar nette mensen (2012) en Hoe duur was de Suiker (2013).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES