donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPresentatie debuut-album Norman van Geerke: 'Eygi Sani'

Presentatie debuut-album Norman van Geerke: ‘Eygi Sani’

-

Does Travel

Het is eindelijk zover. De CD Eygi Sani (Eigen Ding), het debuut-album van Norrie (Norman van Geerke) zal op 6 december a.s. voor het eerst worden gepresenteerd aan het grote publiek.

‘Eygi Sani’ is een productie van de pas opgerichte Van Geerke Music, de bundeling van muziek- en productiekrachten van de broers Norman, Robin en Andy van Geerke. De in Ierland woonachtige Norman van Geerke (Norrie) werkte tot nu toe vooral achter de knoppen, maar is nu de zanger en componist van de cd ‘Eygi Sani’.

‘Eygi Sani’ is de droom van Norrie om de kracht van Surinaamse muziek te combineren met de schoonheid van het Sranan. Op ‘Eygi Sani’ staan lekkere dansbare nummers met prachtige teksten. Surinaamse ritmes als kaseko en badji vormen de ondergrond van de nummers waarover Norrie melodieën laat vloeien die zijn kracht als zanger de ruimte geven.

De cd-presentatie is beperkt toegangkelijk bij de Vereniging Ons Suriname, Zeeburgerdijk 19-b, 1093 SK Amsterdam. Maar voor meer informatie kan een ieder terecht op de website www.musicbynorman.com.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES