za 31 jan 2015 23:35
post thumbnail

Volgende stap: Surinaamse ambassade in Duitsland

186

PARAMARIBO, 9 okt – Suriname is van plan een ambassade op te zetten in Duitsland. Dit zegt minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken, Buza. De ambassade moet nog tijdens de huidige regeerperiode worden gerealiseerd. De vestiging maakt deel uit van het nieuwe buitenlandse beleid. Na Frankrijk wordt Duitsland gezien als belangrijke partner in Europa.

Nu in Parijs een Surinaamse ambassade staat, wordt gemikt op Duitsland. “Concreet is nog niet veel bekend over het ingezette proces, maar het streven is om in 2013 reeds een ambassadeur gestationeerd te hebben in Berlijn”, zegt Lackin tegenover de Times of Suriname. Het voorbereidend werk is intussen al begonnen. Ook Afrika krijgt meer aandacht de komende tijd. Nog dit jaar wordt een ambassade geopend in Equatoriaal Guinee.

De voorbereidingen zijn al vergevorderd. “Een technisch team van Equatoriaal Guinee was pas in Suriname om dit met ons door te nemen”, aldus Lackin. Suriname wil meer voet aan de grond krijgen op het Afrikaanse continent. De ambassade in Zuid-Afrika is daarvoor kennelijk niet genoeg. Voor het inrichten van de nieuwe post wordt zo’n vijftigduizend dollar uitgetrokken. Er zijn ook plannen voor extra diplomatieke posten in buurlanden Brazilië en Guyana.

186 Reacties | Plaats Reactie

 1. daarom heet ik takkie kijk ik zal dom blijven praten en dat zal pijn doen ja ik weet het ,, mie takkie,,

  woensdag 10 oktober 2012 om 17:36 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -3
 2. koos de jong jij bent als esmerald een rioolrat die van alles GAAT doen, hoe denk je het klaar te spelen vanuit Nederland. Wij waarachtige en vaderlandslievende Surinamers hebben jullie verbannen tot waterkant.net, jullie doen er niet meer aan toe.

  Als je niet zo zwakbegaafd was had je dit gegeven begrepen. Wij zijn en blijven jullie meerdere in alle opzichten.

  woensdag 10 oktober 2012 om 17:39 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -7
 3. soso planning,plenty planning.Veel geschreeuw en weinig wol.Voor mn part mogen ze veel dromen en heel veel dromen,ook over dag.Met deze regering is bijna alles mogelijk.

  woensdag 10 oktober 2012 om 17:41 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +4
 4. @ESMAREL ik weet niet of je een dame bent maar ik heb niemand ongedierte genoemd dat zijn die gasten van jou vinden dat mensen die op bouta heeft gestemd ongedierte zijn,toen zij ik dat als wij ongedierte jou vader daar had gezet zou je in de lucht springen ,, ben jij zo slim?

  woensdag 10 oktober 2012 om 17:41 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -7
 5. ik weet dat er veel zal gebeuren dat veel pijn zal doen bij de haters let op ,, mie takkie ,,

  woensdag 10 oktober 2012 om 17:43 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -7
 6. esmerald is alles behalve een dame, dat is een feit.

  woensdag 10 oktober 2012 om 17:52 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -6
 7. @AFU SENSIE dank je wel voor die info hahahahah oke dan weet ik,t want ik kijk en maak me druk met die gasten op deze side,, een ding maar kunnen ze schelden zeggen dat andren dom zijn ,, paare ezels ,, ongedierte,,boerieki,, varken ,, maar het doet mij niks omdat het goed gaat in suriname,en ik lach ze uit hoor leuk om te zien hoe ze overspannen raken doordat hun wens niet kan uitkomen ,,mie takkie,,

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:14 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -5
 8. @Afu Sensie

  Van mijn ouders heb ik meegekregen dat door te studeren en of door hard te werken je op termijn succes gaat boeken. Voor arbeid wordt je beloond (succes)waarop je zeer zeker trots mag zijn. Ook heb ik geleerd dat je altijd trots moet zijn op elk hardwerkend mens en of dat deze mensen ook iets hebben gedaan voor de samenleving (vrijwillegerswerk). Vertel mij waarom ik een moordenaar moet koesteren ?? Deze(JOU) moordenaar heeft hardwerkende, succesvolle zaken mensen, intellectuelen WREEDDADIG vermoord cq laten vermoorden.., Door deze monster moesten heel veel mensen hun geliefde huis/haard verlaten.Dat deze kankergezwel (vergeef mij mijn woord keuze) nog steeds bezig is zich te verrijken doet je ongetwijfeld ook niets. Vertel mij waarom je zo iemand (moordenaar, drugsdealer etc toch koester ?

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:15 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +11
 9. @Ray

  Omdat we ervoor betaald worden. nou goed?

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:23 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -7
 10. de kindren van morgen zal je wel vertellen waarom ze deze moordernaar kosteren,weet je waarom? ze krijgen van die moordernaar alle aandacht die ze toen niet kregen ,,ze kunnen studeren met gloeilamp toen was dat zoek,, ze krijgen nu schoondrink water waar ze toen nooit van had gedroomd oke ,, mie takkie ,,

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:25 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -8
 11. Roy sorry ik heb niets aan je emotioneel gezwets.

  Trouwens waarom heb je de goede raad van je ouders niet opgevolgd, dat zou ons hier een hoop dom geblaat bespaard zijn gebleven.

  Mijn land Suriname is mij dierbaar, iedereen die het kan of wil helpen ontwikkelen is welkom, ook al zou die tovenaar uit Timboektoe zijn overgevlogen dan nog zou ik hen koesteren. Momenteel is de huidige President van Suriname aan bod om het land te ontwikkelen en mijn volle steun heeft hij, daar gaat het om.

  Takkie gelijk heb je om deze gefrustreederde ex-landgenoten uit te lachen, ze zijn duidelijk radeloos en hebben niets om zich vast te klampen. Die negativiteit komt echt niet uit de lucht vallen hoor, deze gasten hebben stuk voor stuk professionele hulp nodig.

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:32 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -7
 12. ROY Mane als je de geschiedenis ken zou je niet bleven hangen of is het ouder dom. de kunduz operaties dan waar onschuldige baby en kids worden doorzeefd FAAAKADAN!!

  En dit is fress wat ze doen

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:36 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -6
 13. @AFU SENSIE weet je wat zo leuk is aan deze gasten eerst waren het deskundigen nu gaan ze allemaal schelden dat vindt ik zo leuk,je ziet hoeveel ze hebben ze hadden gehoopt dat het niet zou gaan met su hahahahaha ze zijn super radeloos ja mooi torie afu sensie,, soso lobie mie bradda ,, laten ze maar praten we weten beter ,, god zij met ons suriname ,,

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:40 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -6
 14. ROY Baas is een vrijheidstrijder als dat niet weet vraag het gerust

  ABOENG!!!!

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:40 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -6
 15. @Afu Sensie

  Ik hoop dat jou kinderen (als je die tenminste kan/weet te maken) heel TROTS op je moge zijn als vader.

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:41 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +6
 16. @Paul

  Elke vrijheidstrijder deelt …..

  Jou zgn vrijheidsstrijder dealt…hy is een veroordeelde drugsdealer. Hy is geen vrijheidsstrijder maar een moordenaar/rover/drugsdealer.Terwijl jij je handjes ook ophoudt is hij zich aan het verrijken…

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:46 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +4
 17. Ach roy sodemieter op, je lult dom.

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:47 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -8
 18. hallo haters weten jullie wat er vrijdag in suriname gaat gebeuren?,,wat president bouterse had beloofd gaat waarheid worden er komt een ziekenhuis in wanica,,en dat is een super nieuws niet wat jullie hier schrijven,,en er is grond al bouwrijp gemaakt voor 5000 wonning,, daarmee hou ik me bezig niet met poppekast gedoe nee opbouw en ontwikkeling daar kijken wij naar,, mie takkie,,

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:48 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -5
 19. @Afu Sensie
  Ha Ha Ha JIJ redeneert DOM.
  Maak je studie af anders blijf dom…

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:53 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +7
 20. Takkie,

  Met dit soort berichten maak je de haters nog radelozer. Ik zie ze al voor me in hun donkere spelonken ergens 10 hoog met bloed doorlopende ogen dit soort berichten lezen. Hahahahahahaha soso lafu.

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:55 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -5
 21. @takkie

  Foute zaak als je aandacht krijgt van een moordenaar….voorzichtig met je bille….

  Je moet aandacht van je ouders krijgen en NIET van een moordenaar…

  Wie met pek omgaat….

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:56 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +7
 22. @takkie en Afu Sensie

  Jullie hebben altijd minnetjes gehad op school…
  Wel tang druk min te a trong (tjauw) min.

  woensdag 10 oktober 2012 om 18:59 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +7
 23. He roy je zoekt negatieve aandacht. Misschien moet je je ouders gaan vragen wat je nu moet doen.

  woensdag 10 oktober 2012 om 19:00 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -7
 24. hahahahah daar gaan we weer is super hier op deze side om te zien hoe die deskundigen mensen dom vinden hoe serius moet je zulke gasten nemen, dit is een kick hoor overspannen zijn die deskundigen wai,waiwai,wai

  woensdag 10 oktober 2012 om 19:02 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -4
 25. Roy Je was er bij no want je weet veel. Door haat krijg je las van je bloedvat

  STERK!!!!

  woensdag 10 oktober 2012 om 19:04 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -4
 26. @Paul

  Er is een groot verschil tussen haat en feiten.

  Think about it.

  woensdag 10 oktober 2012 om 19:08 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +6
 27. voor jou is hij een moordernaar voor de echte surinamer niet kan je dat nog niet begrijpen?vraag maar aan de kindren van suriname dan kom je er achter wie de presiddent van su is,,

  woensdag 10 oktober 2012 om 19:14 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -4
 28. hahahah oke ik luister nu naar limbo hoor daar kan je ook lekker naar luisteren hoe het gaat met suriname ,,

  woensdag 10 oktober 2012 om 19:18 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -5
 29. Afu Sensie het valt op echt! dat je iedereen op deze forum van alles en nog wat van hebt uitgemaakt! Ik vraag me af, of jij je ziczelf hebt afgevraagd wat jij zelf bent? Hoe en wat kunnen zij jou noemen en uitmaken?? Wie is dan beter? In mijn optiek beken je zichzelf of is het ook verkeerd met deze stelling??

  Als het met praten niet lukt dan is het wel agressie! maar daar zijn heel veel mensen heel goed in een 10+ en wat bereiken zij ermee? geen hol!!! Praten en het manier van overbrengen is een kunst! daar heb je wel verstand voor nodig! bij agressie niet!! Dan doen de Brulapen in de Jungle ongevraagd wel! en of zij daarmee een banaan verdienen is voor mij zeer de vraag!!

  woensdag 10 oktober 2012 om 19:25 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +5
 30. @Wiep-Ding
  In kooi 5 is er nog plaats., afu sensie morgenochtend om 5:00 aanmelden.

  woensdag 10 oktober 2012 om 19:31 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +5
 31. Er is een groot verschil tussen haat en feiten .
  Een hele diepe buiging voor jou Roy .
  Beste brada Roy, echte mensen met normen en waarden snappen gelijk wat jij bedoeld, ezels niet.

  woensdag 10 oktober 2012 om 20:59 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +9
 32. Kondremang het gaat om ambassade nu her en der, dus ik hoop eentje in Jalalabad met onze man daar die loeber van een Santhoki, we gaan hem daarna nooit meer zien,
  ze dulden geen loebers daar.
  En dan nog een ambassade in Sudan onze man daar Ronny B ook die verdwijnt ze vreten hem op, met al die goud staven om zijn ballen, ja ja zo raak je die eikels kwijt,en ja echt ook een ambassade in Syrie onze man jawel Paul S, die wordt opgeblazen, lekker.

  woensdag 10 oktober 2012 om 20:59 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -4
 33. hahaha daar gaan we weer mooi boi gaat mensen ezel noemen maar als je deze man in het echt zien schrik je echt he zo lelijk met z,n dikke bril,, deze nemen wij niet serius want hij is meer dan 20 jaren bezig en niemand die naar hem kijkt ook niet in zijn eigen land nederland,, super overspannen hij kan niet naar suriname hahahahah kijk op youtube,, daar zijn er beelden over su ,, mie takkie,,

  woensdag 10 oktober 2012 om 21:08 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down -4
 34. Roy, vergeet de bananen niet.

  woensdag 10 oktober 2012 om 21:10 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +5
 35. Toekomstig nieuws.

  2013 Bouterse brengt staatsbezoek aan Duitsland ter versterking van de bilaterale samenwerking.Bouterse en een surinaamse handelsmissie brengen een staatsbezoek aan duitsland. Dit bezoek staat in het teken van de door beide landen gemaakte afspraken over wederzijdse handelsbetrekkingen en het aanleggen van een mega brug over de suriname rivier. Deze brug geheel van metaal ontworpen zal de hoogste brug in het caraibisch gebied worden. En zal zal als beginpunt via Leonsberg hebben met uitzicht op de monding van de suriname rivier. Dit tweejarenplan zal ongeveer 540 mildoen US dollar beramen.

  donderdag 11 oktober 2012 om 03:16 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +4
 36. @Kolibrie

  Moet hij/zij eerst VERDIEND hebben….voorlopig boekoe brede nanga owroe pindakasie (kaster).

  donderdag 11 oktober 2012 om 08:55 uur
  Beoordeel Thumb up Thumb down +2

186 Reacties | Plaats Reactie

SPECIAL


Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com