za 1 aug 2015 03:25

Huldiging Chandrikapersad Santokhi in Nederland

212
post thumbnail

VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi is dit weekend gehuldigd in Nederland. Dit gebeurde zaterdag tijdens de vierde ‘Gandhi Memorial Day’ in Delft, waar Santokhi eregast was. Hij kreeg de eerste Mahatma Gandhi award uitgereikt van de Haagse wethouder Rabin Baldewsingh.

Santokhi oriënteerde zich de afgelopen dagen in Nederland op de mogelijkheid van een HBO-opleiding Landbouw en een landbouwuniversiteit in Coronie en Nickerie. In verband hiermee sprak hij Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing, management consultant Dewanand Mahadew en de Surinaams/Nederlandse landbouwer Karan Bansraj.

Op dezelfde dag werd hij ook gehuldigd door de religieuze organisatie Arya Samaj Nederland (ASAN) in Den Haag:

212 Reacties | Plaats Reactie

 1. Santhokhi voor PRESIDENT.
  Santhoki ,de man ,de leider zonder AMNESTIE!
  Go SANTOKHI GO!!

  woensdag 10 oktober 2012 om 20:11 uur
 2. @presenti
  Jij gaat weer op bouta stemmen????
  Ja stem jij maar weer op hem,wat had jij gedacht dat wij van jouw zouden verwachten dat jij tot inkeer zou komen dit keer voor het goede doel?!
  Neen hoor van leeghoofden zoals jij verwachten we eenmaal niets goeds.Blijf maar lekker achter je meester lopen en blijf maar lekker je bijdrage leveren bij het verder kapot maken van Suriname.

  woensdag 10 oktober 2012 om 20:17 uur
 3. De NDP denkt de Hele dag aan Holland.
  Santhoki denkt aan Suriname

  Blijven jullie lekker de hele dag aan Holland denken dan focussen wij ons wel op Suriname.

  donderdag 11 oktober 2012 om 13:29 uur
 4. Even de feiten op een rij:

  Santokhi sloot zich in 2005 aan bij de politiek (bij de VHP) en in 2010 was hij al de presidentskandidaat van het Nieuw Front (de partij die sinds de terugkeer van de democratie 4 keer de president heeft weten te leveren).

  Santokhi sloot zich in 2005 aan bij de politiek en haalt, ondanks zijn lage positie als lijstduwer (no.7 op de lijst in Wanica) na Desi Bouterse landelijk de meeste stemmen (nooit eerder had een lijstduwer zowel relatief als absoluut zoveel stemmen behaald). Nota bene: Behalve dat hij lijstduwer was speelt de factor dat er in Wanica minder stemgerechtigden dan in Paramaribo zijn ook een rol.

  Santokhi die in het verleden als hoofdcommissaris van politie verschillende criminaliteitsbestrijdings projecten van Interpol en CIA had gesteund schopt het in 2010 tot voorzitter van de CICAD, op de DEA na de grootste anti-narcotica organisatie van het Westelijke Halfrond. In 2009 was hij de vice-voorzitter hiervan.

  In 2011 wordt Santokhi met 84,6 % van de stemmen gekozen tot de nieuwe VHP voorzitter.

  In 2012 wordt Santokhi gekozen dat hoofdcoordinator van de het Nieuw Front, hij volgt hiermee Venetiaan op die deze fucntie sinds 1991 bekleedde.

  Kortom Bouterse is geen match voor Santokhi. Santokhi moet alleen nog schoonschip houden in de VHP en dan heeft Nieuw Front de volgende verkiezingen al gewonnen. Santokhi, Rusland, Castelen en Jesserun.

  vrijdag 12 oktober 2012 om 14:10 uur
 5. @sanjay

  Je hebt zeker strond in de ogen. Heb jij je vanmorgen goed gewassen. Bouta “geen match voor santokhi”. Wie heeft de match gewonnen om president te worden van Su? En met overtuigende meerderheid. Was toch geen santokhi. Nooit meer een BAIWA die suriname verkoopt en verraad als president. Sorry sanjay.

  vrijdag 12 oktober 2012 om 14:18 uur
 6. Neen, Sanjay geen Hindustaan meer voor suriname. Zoals het nu gaat is goed, heel goed. Het is in het verleden goed gegaan. Dus waarom nu niet en in de toekomst niet. prima zo.

  vrijdag 12 oktober 2012 om 14:28 uur
 7. @Astrando

  Bouta je baasje is middels het plegen van verraad aan de macht gekomen. Sinds wanneer heeft je baasje het fatsoen in zijn kont om eerlijk en oprecht aan zaken te beginnen? Zo heeft hij ook 15 ongewapende burgers middels executie vermoord!Toen heeft hij nooit de moed gehad om te Boxel te verschijnen en toen zond hij zijn medeplichtigen schuldig aan de moord op de 15 weerloze burgers ,als amnesia lijders gestuurd om een spectaculaire show op te zetten. Voorts toen hij geen uitweg meer zag toen besloot hij dat hij amnestie op zijn kop zal opplakken. Alleen lafaards doen dat . En in Suriname is je baasje de grootste LAFAARD !!!MOORDENAAR ,MOORDENAAR,JE BAASJE IS EEN MOORDENAAR!!!

  vrijdag 12 oktober 2012 om 14:40 uur
 8. astrando,domme neger, om na te denken heb je je hersens nodig.

  zaterdag 13 oktober 2012 om 16:58 uur
 9. Domme gans Astrando,

  Je benadrukt het etniciteits verleden op een zeer ongepaste manier. Surinamers daar gaat het om. Niet om Koelie Blaka mang of chekre chekre Paje.

  Alibouta moest bedelen om de macht te komen. Dus over welke meerderheid heb jij het? Ben je soms vergeten dat Alibouta afhankelijk is van zijn twee aartsvijanden Lonny and Somo?
  Boutje is bereid om zelf een pact met de duivel te sluiten en slijmt nu in Nederland.

  Blijkbaar weet hij dat het hierna gauw is afgelopen met zijn presidentschap. Nu hij de top heeft bereikt is het moment aangebroken dat hij met dezelfde vaart naar beneden dondert richting hel. Het recht om moorden te plegen is aan niemand voorbehouden ook niet aan Boutje. Alvorens op hem te stemmen moet je je afvragen:
  wat als hij mijn broer, zoon, vader had vermoord? had ik het hem vergeven?

  woensdag 3 juli 2013 om 13:18 uur
 10. Niemand kan je dwingen om te vergeven, maar als je niet vergeeft, wat is het alternatief dan????????

  woensdag 3 juli 2013 om 13:22 uur
 11. Karan Bansraj onthoud die naam maar (als je groenten nodig heb)
  Hij is geweldig en zijn groenten zijn altijd goed !
  Nee ik ben niet aan het spammen!!

  dinsdag 30 juli 2013 om 22:33 uur
 12. goede morgen mensen in surimaribo laat nu uw ogen open gaan stem op santoki VHP hindoestaannen word nu waker zet uw handen in een bunddel santoki president. denk aan de beroof alleen bij hindoestaannen dat doen die joekas fam. van brunssie dit is de laaste veerpont als uw dit mist dan ben jij verkocht door de neger en de jdoekas ogen open. ik dicremineert niet maar zo is de leven bouta moet weg in de rechtbank en in santaboma hij is een cremineel zijn zoon ook laat hij daar zijn leven door brengen in de baajen strafoso.moordernaar moetn bestraf worden .tangboeng.

  dinsdag 3 december 2013 om 10:31 uur

212 Reacties | Plaats Reactie

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com